| Imprevizibilul2k25 a întrebat:

Daca nu ai tatuaje și mașina bengoasa și nu ești șmecher cu bani nu prea mai ai șanse asa-i la fete frumoase? Înalt sunt și brunet, fizic sunt cat de cat ok! Sa îmi iau adio de la fete frumoase?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Daca ne luam dupa mentalitatea romanilor de cativa, cam astea sunt standardele, dar nu cred ca este e musai, daca o persoana te place cu adevarat, te va placea oricum

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa vezi de o fata ca tine, majoritatea cuplurilor sunt asemănători fizic, personalitate, nu ai nevoie de BMW, șmecherie, banii

| Imprevizibilul2k25 explică (pentru RAY):

Deci,eu daca sunt mai brunet trebuie una tot așa? Mie îmi cam plac blondele

| RAY a răspuns (pentru Imprevizibilul2k25):

Româncele nu sunt blonde ele se vopsesc așa, rar blond adevărat, nu contează ce îți place, viața nu e doar de plăcut

| CodrutElian1990 a răspuns:

Cu tatuaje doar cele cu fite pretind. La masina e mai relativa problema. Degeaba fata frumoasa, dar fara nimic in cap sau cv.

| Imprevizibilul2k25 explică (pentru CodrutElian1990):

Pe TikTok am văzut cum e, chiar frumoase și proaste de dau in gropi.

| alfons2390 a răspuns:

Ai, dar mai putine avand de concurat cu mai multi competitori. O fata frumoasa va avea intotdeauna mai multi pretendenti decat una obisnuita.

| Gabrieella56 a răspuns:

Hai mă las-o naibi chiar asa rău am ajuns? Să crezi că toate femeile se uită la lucruri de genul…

| Imprevizibilul2k25 explică (pentru Gabrieella56):

Din păcate multe așa ați ajuns! Dumnezeu sa vă de-a multa minte, sa va binecuvinteze și biruiască laughing

| Gabrieella56 a răspuns (pentru Imprevizibilul2k25):

Dar nu toate, unde le ai găsit numa tu știi

| Xaomixaomi19 a răspuns:

Te sfătuiesc să te uiți și la caracterul fetei sa te iubească nu sa se uite la starea materială mai bine evita o astfel de fătucă