| cristina7florina112 a întrebat:

Dacă nu am cu ce sa cresc copilul și sunt gravidă ce sa fac? Ai mei sunt bețivi și nu am stare financiara bună da nu as vrea sa l omor ca ma tem de Dumnezeu. Help

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il lasi intr-un centru de plasament

| darrio2007 a răspuns:

Tată nu are, acel copil?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Avort

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu accepti sa ti se faca intrerupere de sarcina si ai varsta la care sa poti naste copilul fara complicatii, lasi ssarcina sa se dezvolte si dupa ce vei naste copilul, in mod legal vei putea sa-l dai sa fie adoptat de o familie care nu poate sa aiba copii.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Vorbeste cu tatal copilului. Aceste lucruri se rezolva intre voi. Daca nu ai cu ce sa il cresti... imi pare rau. Trebuia sa va ganditi la asta inainte. Favi avort si aia e. Te spovedesti, daca conteaza asa de mult pentru.

| LoveSleep a răspuns:

Omoară-l liniștita ca vorbesc eu cu Dumnezeu ca are o datorie la mine de la o combinație mai veche. Stai liniștita, dă-i înainte cu umerașul.

Răspuns utilizator avertizat
| MValentin a răspuns:

Vorbește cu baiatul ce este implicat in asta... oricum eu unul (este doar strict parerea mea) avortul nu este ucidere sau ceva de genul.
Si din nou parerea mea, daca stii ca nu ii poti oferi bine copilului... un anume răspuns ar fi avortul. E discutabila treaba dar fa ceva din timp daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva sau sa faci schimb de idei da mi pm

| Stonehard a răspuns:

Hei! Sfatul meu este sa pastrezi copilul. Este un suflet nevinovat. Creste-l cum poti, te vei descurca. Nu va fi usor, dar sunt sigur ca va aprecia asta cand va creste. Nu-ti va parea rau mai tarziu. Daca vrei sa stam mai mult de vorba despre asta, scrie-mi un email, cu adresa ta de messenger, si te consiliez.

| ionutapetrei1919 a răspuns:

Femeie, daca stii ca tatal nu o sa te ajute cu creșterea copilului si tu la fel, nu poti fa avort. Centrele de adopție sunt pline, lucrez acolo si n-as vrea sa fiu, crede-ma, nu te lua dupa ce spun inconștienții astia pe aici, decat un suflet chinuit mai bine un avort. Avortul nu este crima, calmati-va.

| AndreeaDeea9998 a răspuns:

Te duci la politie si il reclami pe tatal copilului ca el nu te ajuta cu cresterea lui.