| anonim_4120 a întrebat:

Daca nu am eliminat de tot himenul si acum imi atarna un pic din el.Cum se elimina de tot? si in cat timp? ca deja au trecut cam 3 saptamani si inca nu l-am eliminat.este ceva grav? ajutati-macrying

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este normal sa fie asa, poate nu e himenul, poate este altceva (o tumora de exemplu). Trebuie sa te vada cat mai repede un ginecolog (maine sau poimaine in cel mai rau caz).

| catthshshshs a răspuns:

Nu cred ca este normal sa iti atarne ceva.Mai bine du-te la medic.Himenul nu se elimina decat in momentul unei nasteri.Pana atunci el ramane tot acolo.Serios iti spun, mergi de urgenta la medic!

| Sara a răspuns:

Cam ciudat happy haios. si totodata ft curios. Mai, fato mai, o sa se elimine. nu incerca sa tragi. Am mai citit intrebare de genu, in cateva zile se elimina. de unde stii tu ca nu s a eliminat? Cel ce atarna sigur e himenul si nu un cheag de sange sau altceva? Incearca sa tragi putin, daca doare, lasa l, se va despinde singurel. Protejeaza te!

| Sara2 a răspuns:

Deci scuze am mai citit aceasta intrebare de 100 ori pe situ asta a inceput sa ma amuze copios laughing nu am auzit asa ceva de cand sunt

| anonim_4120 explică:

Sara...am inteles ca se desprinde. dar in cat timp? ca au trecut deja 3 saptamanicryingsi imi este foarte fricacryingajuta-ma!