| AndreiRadu5557 a întrebat:

Daca nu am facut sex pana acum e posibil sa am probleme psihice? Unii mi-au zis ca sexul este o activitate indinspensabila care trebuie facuta dar eu nu am gasit persoana cu care sa o fac.

15 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Nu este o problema grava. Ai tot timpul înainte.

| Robert2526 a răspuns:

Nu se activeaza problemele psihice daca nu o faci dar de ce nu ai gasit persoana cu care sa o faci?

| AndreiRadu5557 explică (pentru Robert2526):

Cred ca faptul ca un adolescenta nu aveam tangente deloc cu fetele mi-a ingreunat posibilitatea sa pot aborda fete, si cred ca m-am lasat influentat de cei care spun ca fetele sunt nu stiu cum si o perioada am crezut in astea, si mai e problema ca sunt un om prea linistit, prea pasnic, nu am vicii si nu sunt scandalagiu asa cum zic unii ca ar fi un bărbat, poate fetelor le par plictisitor

| mindchild a răspuns (pentru AndreiRadu5557):

Viciile si scandalul nu fac un om interesant.
Probleme psihice nu stim daca ai dar un psiholog te poate ajuta la relationare cu oamenii.
M-am uitat pe intrebarile tale si clar ai nevoie de un psiholog care sa te indrume.
Nu mai stai aici si pune aceeasi intrebare in alta forma.
Cauta psiholog

| AndreiRadu5557 explică (pentru mindchild):

O sa incerc si un psiholog

| Madaxo97 a răspuns:

Nu, e alegerea ta dacă faci sau nu, există pe pământ oameni care nu fac deloc sex, călugării sau chiar si unii preoți, oameni care isi dedica viața religiei și spiritualității, sau pur și simplu oameni care aleg să nu facă sex din motive personale. Nu îți afectează psihicul, decât dacă te gândești acolo în mod obsesiv și vrei sa faci dar nu ai cu cine. Încearcă totuși să cauți pe cineva, poate reușești să faci si sex, nu e târziu. În orice caz, nu dispera, se poate trai și fără.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca era indispensabilă, mureai de mult!

| Mindfulness a răspuns:

Se activează doar daca ești predispus genetic la a dezvolta probleme psihice,altfel nu,doar poate poate poți fi puțin irascibil sau frustrat sexual cu mici sentimente de regret. Dar se poate să dezvolți depresie daca constant te gândești că nu ai parte de așa ceva și că te simți neputincios,ii transmiți subconștientului că nu ești bun de nimic și că esti netrebnic, slab de caracter și naiv daca te gândești mereu că nu ai parte de aceasta bucurie. Pentru unii e un must have, pentru alții nu e ceva relevant, și oricum nu dețin calități de a seduce o fata, nu îi ajută aspectul fizic sau taina de a conversa cu ele.

| doctorandus a răspuns:

Nu esti obligat sa faci sex, poti sa te masturbezi, ca puta si ouale nu stiu sa faca diferenta.

| Robert2526 a răspuns (pentru AndreiRadu5557):

Nu trebuie sa fii scandalagiu si mai stiu eu cum. Ai nevoie doar sa incerci ceva cu fetele. O sa ma contrazica oamenii pe aici, dar ar trebui sa ai o relatie sexuala care sa iti dea incredere si apoi sa te ocupi de relatii. De ce nu incerci asa?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici o problema psihica, doar ca nu ai gasit femeia pe care sa o iubesti, sa o doresti si cu care sa faci sex.
Sunt foarte multi barbati care nu au sex deloc, toata viata lor, astia sunt preotii, calugarii, calugaritele si oamenii asexuiti, fara sa inebuneasca nimeni.
Astea sunt prostii inventate de oameni rautaciosi.

| maneleenjoyer a răspuns:

De asta am eu alzheimers

| maneleenjoyer a răspuns:

Nu stiu, am uitat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sexul nu e oxigen si nici apa sa stii

| GirthD a răspuns:

Cati ani ai?