| dydy_8472 a întrebat:

Daca nu am folosit prezevataman baiatu nu si - a dat drumul in mine am sanse sa raman insarcinata dau funda pliz rasp repede

Răspuns Câştigător
| Sexualitate a răspuns:

"Şanse?!" Să înţelegem că ţi-ai dori să rămâi? Cred că întrebarea ta se referea, de fapt, la risc. Da, cât de mic, un risc totuşi există...
Te rog să citeşti şi aici: http://sexualitate.wordpress.com/......a-sfaturi/
http://sexualitate.wordpress.com/......ervativul/

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai sanse sa ramai insarcinata,pentru ca baiatul,in timpul contactului sexual elimina lichid pre-ejaculator pe care nu-l poate controla, purtator de spermatozoizi, afurisit de vioi.
Nu cred ca o clipa de placere inconstienta merita frica pe care o simti acum!

| raspunz a răspuns:

Da, ai riscul de a rămâne însărcinată, dar riscul este mult mai mic decât atunci când ejaculează în interior.
Cel mai bine ar fi să folosiți prezervativul.

| DNSK a răspuns:

Da ai! inainte de a face ceva, documenteaza-te! clipa aia de placere poate costa viata unui om! generatie mc donald's ce sunteti!

| alyzee a răspuns (pentru DNSK):

laughing mi-a placut aia cu generatie mc donald's rolling on the floor
cat pentru intrebarea de mai sus
sanse sunt, mici, dar exista, data viitoare folositi 'prezevataman'-ul sa evitati greselile parintilor vostrii

| DNSK a răspuns (pentru alyzee):

laughing bine zis!laughing) sunt unele ce le citesc de 2 ori si nu-mi vine sa cred ca asa scrie! cred ca intelegi ideea. noi nu eram asa mah! si nu's nu stiu cat de mare ca am 23 de ani! da eram mai linistit la varsta lor! zici ca sunt posedati unii, generatie mc donald's da! hraniti cu E-uri si tehnologie! eu am crescut cu "furat" de mere si prune si mai stiu eu ce gaseam vara pe strazi si cu fotbal in curtea scolii!

| AdelaElena20 a răspuns:

Daca nu si-a dat drumu in tine nu poti ramane insarcinata! numai ca sunt mici riscuri pe care ti le asumi! ai face bine sa te protejezi daca nu vrei un bebe sau un avort!

| lorenna_8112 a răspuns:

Ai sanse! nici o metoda fie ea contraceptiva sau cum ai spus tu `nu si-a dat drumul in mine` nu este 100% sigura asta ti-o spune si medicul

| DNSK a răspuns (pentru lorenna_8112):

Exista una buna care nu da niciodata gres

| lorenna_8112 a răspuns (pentru DNSK):

Daca e vorba de sex normal nu exista niciuna

Abstinentasmug da ii un vis sa-i poti tine pe dracii astia departe de sex si sa-si traiasca copilaria

| lorenna_8112 a răspuns (pentru DNSK):

Asta dada asa este numai ca-i greu cu abstinentalaughing happy

Buh, important k existabig grin