Dap ai dreptate e foarte greu sa te duci la o persoana pe care o placi si sa ai propui sa iesiti la un suc sau la o plimbare, insa si pentru tine exista o rezolvare.parerea mea este ca tu esti o persoana timida careia ai e frica de raspunsul persoanei placute.stiu ca poate de multe ori ai incercat sa te duci pur si simplu la el si sa ai spui ca il placi.insa ceva te-a dat inapoi.nu e deloc bine insa este normal, dar daca u zici ca il placi pur si simplu trebuie sa iti iei inima in dinti si sa faci acest pas. e greu dar gandeste-te ca poate daca u nu o sa faci acest pas este posibil ca altcineva sa ti-o ia inainte. daca intr-adevar il placi gandeste-te ca poate si el este timid si asteapta un impuls din partea ta, sau pur si simplu nu si-a dat seama ca u ai ceva sentimente pentru el.fi puternica si inca o data iti spun, ia-ti inima in dinti si nu te gandi dinnainte ce sa ai spui pentru ca sigur nu o sa mearga, lasa-te purtata de val si vei vedea ca inima iti va spune ce trebuie sa faci cand vei fi cu el.deci mult succes!
Vorbeste cu el caci, daca te place si el nu ai de ce sa-ti fie rusine sau frica
...sau ID-ul de pe hi5, apoi trimite-i comm-uri, imagini, comenteaza-i fotografiile... sau pur si simplu invita-l la o cafea...cu tupeu, dacat sa te refuze, ce poate sa-ti faca altceva...
Daca il cunosti, propune-i o iesire cu prietenii tai undeva la picnic sau la un suc ca sa puteti vorbi!
Poate te va invita el urmatoarea zi la o discutie.Si poate ca te place si el si nu stie cum sa te abordeze!
Treaba e ca si rezolvata!
Daca nu ai curaj sa vorbesti cu el, fii atenta la ce locuri frecventeaza si 'din intamplare' o sa va intalniti, prefa-te ca scapi ceva jos ca sa te ajute, ca te impiedici (cum am facut eu si a mers ), orice!