| thelowe a întrebat:

Daca nu aveti chef de o poveste lunga, mai bine nu accesati linkul.Credeti ca as fi patetica daca as posta melodia lui Akcent-My passion?
uite cum sta treaba:in ultimile zile eu eram mai suparata( pentru ca auzeam cuvinte de la el gen,, de parca nu e tot una sa iti spun pe mess/facebook noapte buna sau sa te sun-noi de 8 luni de cand suntem sau mai bine zis am fost am vorbit in fiecare seara inainte de culcare sau mesaje gen,,dnd"-accept faptul ca are momente cand nu poate sa vorbeasca, e un caz particular dar parca nici dnd nu suna bine.el incepe sa ma sune mai rar, eu vb tot mai distant pentru ca nu ma intreaba care e problema si nici nu ma mai suna ca inainte.asa ca azi dimineata mi-a zis ca vrea sa ia o pauza-pe termen nederminat, sa isi faca ordine in idei. a zis ca nu are legatura cu iubirea pentru ca el ma iubeste si stie ca si eu, dar nu mai poate fi asa cu mine.Am zis ok.nu am putut rezista tentatiei de a-i trimite un mesaj sa ma sune-eu nu am minute momentan.Si m-a sunat,foarte distant m-a intrebat ce vreau.L-am intrebat daca e sigur ca vrea pauza, a zis ca da.
Si acum ma intreb, as fi patetica/disperata daca as posta melodia aia? ar sti ca e pentru el.Si in plus, a mai fost mai demult o faza cu pauza si el a postat o melodie.si asa am intrat pe el si lucrurile s-au rezolvat.Dar acum nu mai e ca atunci, el e mai diferit.Ce sa fac?

31 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Nu te mai gandi la ce ai facut. Nu esti fraiera. Ai incercat, a fost dreptul tau sa incerci. Asta a fost. Important este ce vei face in continuare. Stiu ca e greu dar nu ii mai da niciun semn. Nici mesaje, nici telefoane, nimic. E randul lui sa faca un pas. A fost urat din partea lui ca nu a avut timp de tine chiar deloc. Ma gandesc ca poate ti-a gresit cu ceva si se simte vinovat. Numai el stie. Incearca sa iti ocupi timpul cu ceva, ca sa nu te mai gandesti la el. Da-i timp. Tu ai zis ca simti ca de data asta e altfel, inseamna ca si comportamentul lui e altfel fata de ultima impacare. Nu poti face decat sa astepti. Timpul le rezolva.

| Cristiann25 a răspuns:

Hmm pai iti spun eu care e motivul! Nu-i mai oferi ce-si doreste si s-a indragostit de altcineva care poate sa-i ofere tot ce vrea el(intelegi tu ma refer la TOT aici). Cand un barbat e indragostit de femeia de langa el, femeia care il face sa se gandeasca la ea in fiecare secunda acela nu inseala si nu se gandeste niciodata la pauza/despartire! Sa te gandesti bine cu ce ai gresit. Succes daca va impacati.

| thelowe explică (pentru Cristiann25):

Acum e inutil sa ma gandesc la ce am gresit.nu cred ca sunt doar eu singura vinovata ca s-a ajuns aici..nu e indragostit de altcineva, cel putin, nu inca.dar daca se continua cu pauza asta, in scurt timp o sa fie. sunt un miliard de fete mai frumoase decat mine si nu i-ar fi greu sa se indragosteasca de una din ele.

| Cristiann25 a răspuns (pentru thelowe):

Pai asa zici tu ca nu ai gresit! Sincer ceva s-a intamplat si la mine, nu-mi mai acorda atata atentie etc si m-am indragostit asa ca nu ai de unde sa stii tu daca s-a indragostit sau nu!

Dar eu ii acordam atentie.stiu ca mi-a zis sa nu mai fiu melancolica si dupa i-am tr mesaje si chiar stie ca il iubesc.si comportamentul meu mai distant se datora lui, ca el a inceput sa imi zica lucruri.eu asa am reactionat la ele.nu pot sa zic ca a fost cea mai inteleapta decizie a mea sa fiu mai distanta, dar pur si simplu eram dezamagita de ceea ce imi zicea si asta a fost modul meu de a-i zice asta.

Daca nu sunt prea indiscret, nu te deranjeaza si vrei sa raspunzi! Ati facut si altceva in afara de tinut de mana si pupat(intelegi tu)! Intreb ca poate tu nu i-ai oferit ceea ce el isi dorea! Crede-ma ca nu se putea ajunge aici daca nu-l indepartai!

A fost mai greu cu asta pentru ca eu eram virgina si am cam amanat momentul.suntem,adica am fost 8 luni impreuna iar faza asta s-a intamplat dupa 5 luni.doar ca la noi se intampla foarte rar pentru ca el e la facultate intr-o alta zona si nah, e mai dificil. poate nu i-am oferit cele mai buna experiente ca sa-i zic asa, adica cu siguranta.iti dai seama, nu prea sti ce sa faci prima data.dar nu cred ca aici ar fi fost problema.

Printr-o poveste asemanatoare am trecut si eu! S-a incheiat o relatie SUPERBA de 2 ani! Mereu ma gandesc la ea, dar ce pot face?! Daca vrei sa vorbim mai multe imi poti lasa id-ul tau pe privat sau aici! Te pup

| Raiiiisa a răspuns:

Buna.
Nu esti nici fraiera si nici naiva,esti doar prea indragostita.
Greseala pe care o faci tu este ca esti prea "dulce" cu el,te intereseaza si te inplici mai mult decat el,pe cand "domnisoru" este foarte comod si nu depune nici un efort ca relatie sa mearga bine,pentru ca tu le faci pe toate.
Cu cat alergi mai mult dupa un baiat si faci ca toate sa iasa pe placul lui,cu atat risti sa-l pierzi, pentru ca unii nu stiu aprecia si se satura de prea mult bine.
Aratate mai pasiva si fa-l sa alerge si el dupa tine.
Daca vrei sa postezi o melodie, posteaza una plina de viata si mascheaza-ti suferinta.
Daca tot a vrut o pauza, da-i ce vrea si lasa-l sa se calmeze.
Chiar daca e greu incerca sa nu-i mai trimiti mesaje si nu-l mai cauta, numai asa iti va simti lipsa.

| thelowe explică (pentru Raiiiisa):

Oricum e clar ca nu mai intentinez sa ii mai trimit vreun mesaj sau ceva.nu stiu de ce a trebuit sa se ajunga aia.e vina mea ca ma enervez foarte repede..imi trece la fel de repede, dar cred ca si eu la randul meu enervez oamenii.cu siguranta l-am enervat.

| Raiiiisa a răspuns (pentru thelowe):

Tu l-ai enervat, tot tu o sa-l calmezihappy

Nu se mai poate

Daca nu se mai poate stai linistita si nu strica relatia mai mult decat este.

Adica pur si simplu sa nu mai fac nimic.nu?

Lasa lucrurile sa vina de la sine si nu le forta.
Ce am avut de spus, am spus prima data, mai mult de atat nu te pot ajuta.

| amalia025 a răspuns:

Nu e deloc patetic. Posteazo, dar dupa vorbele lui si gesturile eu cred ca nu te mai place, ori s-a alaturat in viata lui o a treia roata (intelegi tu). Incearca sa fii mai indiferenta, nu dispera. V-a regreta mai tarziu. Bafta!

| thelowe explică (pentru amalia025):

Nu stiu, poate sunt prea naiva, dar am, inca am foarte mare incredere in el.m-a zis ca inca ma mai iubeste si eu il cred.dar cred ca baietilor le,, trece" mai repede acest sentiment.

| amalia025 a răspuns (pentru thelowe):

Asta cam asa e, gandeste-te bine inainte sa iei o decizie. Daca vrei sa insisti asupra acestui subiect, lupta. Dar daca el minte, si iti spune ca te iubeste doar ca sa nu te superi e alta treaba si in asa fel iti faci mai mult rau

Nu mai am de facut nimic..decat sa astept sa nu mai doara asa tare.mi-a zis ca vrea sa ne despartim.si ne-am despartit

Nu forta lucrurile, lasa-le asa daca el insista sa va despartiti si nu exista nici macar o alta sansa, incearca sa il uiti ( da, stiu ca e foarte greu sa uiti pe cineva care te-a marcat si v-ati iubit ff mult) dar timpul vindeca ranile

Da,asa se zice.mersi oricum pentru implicare

N-ai pentru ce

| A0kAnGeL a răspuns:

Nu esti patetica daca asculti aceea melodie dar dupa gesturile lui pare ca nu prea te mai doreste incearca sa-l recuceresti cum ai facut prima data

| thelowe explică (pentru A0kAnGeL):

Oricum..merit un premiu pentru cea mai mare fraiera..am postat-o, si nimic.deci,sunt o mare mare tampita si s.a

| A0kAnGeL a răspuns (pentru thelowe):

Nu te mai face fraieri pentru ca nu esti, daca el nu a dat nici un semn inseamna ca nu te mai vreasad are pe altcineva sau nu doreste in momentul respectiv o relatie.Cel mai bine ar fi sa-l faci gelos sa vada ce pierde. Pentru cateva zile incearca sa te comporti cu el ca si cum ar fi un simplu amic si fi foarte fericita in preajma altui baiat cand e si el prin preajma sau orice altceva pentru a-l face gelos. Daca te iubeste se va intoarce imediat la tine nu te va lasa sa te indragosteti de altcineva.

| thelowe explică (pentru A0kAnGeL):

Pai..ideea e ca nu mai vorbim deloc, si lucrul asta nu cred ca o sa se schimbe curand.nu pot sa il fac gelos pentru ca nu e aici, e in alt oras si nu vine decat pe saptamana urmatoare, dar nici asta nu e sigur sau vine peste vreo luna.deci,iese din discutie orice faza legata de gelozie.imi zic ca sunt fraiera pentru ca sunt. poate nu trebuia sa fiu mai distanta.dar, chiar am incercat sa schimb situatia.ieri am vorbit foarte senina cu el..pana seara cand imi zice ca o tipa care era cu inca 5 prietene l-au invitat la un suc si nu a mers pentru ca stia ca o sa fac,, ca trenul".si iarasi ne-am suparat.a zis ca a glumit, si da, chiar cred ca a facut-o..in fine, nu te mai obosesc cu detalii care oricum nu sunt interesante pentru tine...

| A0kAnGeL a răspuns (pentru thelowe):

Dupa mine cel mai bine ar fi ca atunci cand mai voresti cu el sa-l intrebi daca mai poate fi ceva intre voi doi si spune-i sa fie cat se poate de sincer. Daca spune DA spune-i tot ce simti si cea ce te face trista ca sa inteleaga prin ce treci, iar daca spune Nu e clar ca el nu mai vrea sa fiti impreuna si pentru asta nu trebuie sa te lasi invinsa sunt mii de baieti pe lumea asta nu ai nevoie neaparata de el si fa-ti alt prieten.Si daca iti faci alt prieten el va incerca sa te faca sa te intorci la el fate ca nu-l mai suporti ca nu mai vre sa-l vezi si el va incerca tot ce e posibil pentru asta. Iarta-ma dar sunt baiat nu stiu ce e in mintea voastra a fetelor in astfel de momente.Si nu te mai face tampita/fraiera/naiva etc pentru ca nu esti, eu am ceva urasc fetele care se insulta

| Ama00 a răspuns:

Poti sa postezi melodia daca vrei. Acum sa-ti zic parerea mea de tot ce ai scris aici: zic sa il lasi cateva zile, incearca sa te abtii sa-l suni sau sa-i scrii vreun mesaj. Nu mai intra nici pe mess, dispari din atentia lui pentru cateva zile. Sa zicem trei, asa ca sa vezi ce se intampla. Posibil sa nu te caute sau sa te caute. Nu ai sa stii daca nu incerci. Lasa-l cum zic, ceva timp sa-si puna ordine in ganduri cum zice el. Probabil simte nevoia de diversitate in sensul ca e putin ciudat sa faceti acelasi lucru in fiecare zi timp de nu stiu cate luni, ani, devine plictisitor. Ar fi trebuit sa evitati sa ajungeti aici. Nu stiu ce sa-ti zic exact ce se intampla cu el, numai el trebuie sa stie sigur asta. Am patit si eu, draga mea, crede-ma ca-ti spun sincer. Numai lasa-l cum spun, cateva zile, sa aiba timp sa se gandeasca si sa vada ce-si doreste sa faca in continuare. Stiu ca iti e greu, dar fa lucruri care sa-ti ocupe timpul astfel incat sa nu te mai gandesti atat la el. Iti faci idei si multe din ele te demoralizeaza.

| thelowe explică (pentru Ama00):

Ai zis ca ai patit si tu.care a fost deznodamantul? v-ati mai impacat? eu consider ca pauzele nu fac altceva decat sa receasca o relatie, nicidecum sa o,, salveze".de asta ma simt asa prost ca s-a ajuns aici.Il iubesc asa mult si situatia asta ma indispune.mult.

| Ama00 a răspuns (pentru thelowe):

Daca vrei iti spun mai pe larg insa nu pot aici. Trmite-mi un mesaj cu id-ul daca vrei, pe mine nu ma deranjeaza sa-ti spun. Posibil sa fie o situatie similara si la tine. Ideea e sa nu mai lasi sa te afecteze atat de tare. Iti faci mai mult rau.

| BybyxBianca a răspuns:

Probabil daca postezi melodia va crede ca esti disperata, iar ideea mea este ca nu te mai place ca la inceput, sau are pe altcineva ( daca zici ca este o dinstanta intre voi )... totusi iti sugerez sa tii legatura dar sa nu insisti cu mesaje, si telefoane deoarece isi va face cu siguranta o parere proasta si cred ca nu vrei asta happy dar daca te iubea asa cum spune oh go on nu cerea aceasta pauza. Sfatul meu este sa il lasi pe el sa decida daca veti mai continua relatia sau nu happy! Funda? big grin puppy dog eyes