anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă nu exista nimic pentru alungirea penisului decât operația chirurgicala, nu exista nici pentru îngroșare?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Nu stiu daca poti deveni din tacut sociabil, nu cred, ca ala e felul de a fi, si ala nu se schimba.
Depinde de cauza pentru care esti tacut, daca e din nastere, sau in urma unor traume psihologice (dar asta ai mai intrebat si mi se pare ca ti-am zis acelasi lucru), ca daca e de la traume se rezolva alea la psiholog si apoi se schimba treaba.

Intrebarea asta "Cum poți impresiona o fata dacă ești mai tăcut?", nu e buna, cand ajungi sa zici "cum impresionezi...", deja gata, pica totul.
Fizicu tati! Ala conduce, daca ai fizic tare (nu mediu), le spargi, vin ele la tine si sa vezi tu cum nu mai e nici o problema ca esti mai tacut.
Impresionezi cu tine insuti asa cum esti.
Asa cum o fata misto nu trebuie sa impresioneze pe unu chiar daca e tacuta.

Ca oricum si asa poti gasi un partener sau partenera ca tine, nu e nici o problema, si tot gasesti, fizic sa ai tare. Nu trebuie sa gasesti pe unu care e f sociabil neaparat.
Ca nu as fi eu unicat tacut, sunt si fete tacute, si alti baieti, iar fizicurile frumoase fac sa se atraga si aia tacuti, si vin unu la altul, iti zic eu, nu e problema.

Dar se atrag si foarte sociabilii cu ceilalti, atractie sa fie, ca se rezolva totul apoi.
Daca problema e sociabilitate, atunci inseamna ca nu arati destul de bine.
Ca oricum pana la urma si ala mai nesociabil, daca partenera sau parteneru vorbeste, ii da siguranta, incredere, poate si ala mai nesocial prinde curaj si devina mai deschis.

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Poate pentru ingrosare o fi, sa-ti bage ceva injectat, nu stiu exact.
Insa nu e cazu, stiu baieti cu penisu de 13 cam in erectie si nu prea gros, si au rupt la gagici, ca aratau f bine si ele erau satisfacute la pat.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Nu ca arătau bine ci ca era tare și ca rezistau, nu sufereau de ejaculare precoce, ca unii după câteva secunde și au dat drumul.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba cum nu? Aratau bine ca altfel nu mai ajungea aia sa afle cum e el la pat, atragea priviri ca dracu, ataca la sigur, si ajungea cu ele in pat.
Am vazut eu, ca unu din ei e prietenul meu din copilarie.
Nu zi ca nu e important exact ce era cel mai important. Atragea priviri de nu se putea, ramaneam masca, de la 15 ani era asa.

Ma refer ca nu are legătură aspectul fizic cu satisfacerea, ci cu virilitatea, poți fi frumos și sa te termini într-un minut, deci nu are relevanta în asta aspectul fizic. Da, contează mult aspectul fizic dar contează mult și papagalul, ca sunt unii frumoși și când deschid gura o dau rău de gard.

Aaa, corect, poti fi frumos si sa nu satisfaci la pat, asta e clar, sunt destule cazuri.
Mai ales aia de la sala care baga testosteron, au de multe ori surpriza asta.

Aia cu papagalu nu o fi, ca orice om mediu stie sa discute mediu ca orice om, mai rar retardati care sa nu stie ce sa scoata pe gura.

E vorba ca sunt tacuti sau foarte timizi nu neapărat idioți, și atunci unu care arata mediu și are personalitate puternica îl face praf pe ala frumos care e tăcut, foarte timid sau plictisitor

Asta da, ai dreptate, ala mediu fizic cu personalitate, il rupe pe frumosul tacut.
Dar si mediul ala sa fie atractiv cat de cat, asta conteaza f mult.

Poți deveni dintr-un om tăcut unu sociabil? Daca da cum? Sau asa ramai toată viata? Cum poți impresiona o fata dacă ești mai tăcut? În fata unuia care vorbește mult și bine?

Nu stiu daca poti deveni din tacut sociabil, nu cred, ca ala e felul de a fi, si ala nu se schimba.
Depinde de cauza pentru care esti tacut, daca e din nastere, sau in urma unor traume psihologice (dar asta ai mai intrebat si mi se pare ca ti-am zis acelasi lucru), ca daca e de la traume se rezolva alea la psiholog si apoi se schimba treaba.

Intrebarea asta "Cum poți impresiona o fata dacă ești mai tăcut?", nu e buna, cand ajungi sa zici "cum impresionezi...", deja gata, pica totul.
Fizicu tati! Ala conduce, daca ai fizic tare (nu mediu), le spargi, vin ele la tine si sa vezi tu cum nu mai e nici o problema ca esti mai tacut.
Impresionezi cu tine insuti asa cum esti.
Asa cum o fata misto nu trebuie sa impresioneze pe unu chiar daca e tacuta.

Ca oricum si asa poti gasi un partener sau partenera ca tine, nu e nici o problema, si tot gasesti, fizic sa ai tare. Nu trebuie sa gasesti pe unu care e f sociabil neaparat.
Ca nu as fi eu unicat tacut, sunt si fete tacute, si alti baieti, iar fizicurile frumoase fac sa se atraga si aia tacuti, si vin unu la altul, iti zic eu, nu e problema.

Dar se atrag si foarte sociabilii cu ceilalti, atractie sa fie, ca se rezolva totul apoi.
Daca problema e sociabilitate, atunci inseamna ca nu arati destul de bine.
Ca oricum pana la urma si ala mai nesociabil, daca partenera sau parteneru vorbeste, ii da siguranta, incredere, poate si ala mai nesocial prinde curaj si devina mai deschis.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Pui o cutie de gume pe scula si rezolvi urgentlaughing

| antrebarisiraspunsuri a răspuns:

Pentru ingrosare da, injectie cu canamicina, dar o sa arate oribil si multe prostituate nu accepta asta