anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca nu faci dragoste/sex cu alte femei, cum poti sa-ti dai seama ca a ta este cea mai buna?
intrebarea asta este fara gluma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Mormaila: sa fi fost eu ambigua in exprimare? Nu obisnuiesc asta...insa ma gandeam la faptul ca ceea ce pentru tine este perfect, pentru altul poate fi o experienta fara sare si piper!
Iti face doar placere sa ma tachinezi!

15 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Dar cine nu te lasa sa incerci sa faci sex cu mai multe femei, dar cu fiecare in parte si in timp? Trebuie sa stii ca totul depinde de tine, tainele in arta sexului le stapaneste barbatul, dar te poti lasa condus si de o femeie ca sa vezi ce stie ea. Hai, succes!

| Sara a răspuns:

Fara comparatii... este cea mai buna pntr tine si punct. simti asta... e o intrebare oarecum delicata, din pacate nu ma simt in stare sa iti dau o explicatie mai buna.

| Barajag a răspuns:

Daca iti ofera tot ce iti doresti tu, de ce te-ai mai gandi sa incerci si alta femeie? asa ca tot a ta e cea mai bunabig grin

| albastrel a răspuns:

Da' ce tu esti cel mai bun?

regis
| regis a răspuns:

Te consulti cu prietenii, cu vecinii si cu postasul...

| M.J. a răspuns:

Cand iubesti o persoana o crezi cea mai buna(din ce punct de vedere vrei u), cea mai frumoasa, cea mai cea mai, ma intelegi? nici macar nu ar fi trebuit sa iti pui intrebarea asta.doar nu ai de gand sa incerci toate femeile pentru a-ti da seama care este cea mai buna. e a ta, deci e cea mai buna!

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Daca nu mananci din toate mancarurile din lume, cum poti sa-i dai seama ca felul tau preferat e cel mai bun?
Crezi ca pentru a spune ca barbatul meu e cel mai bun a trebuit sa intru in coliziune cu toti barbatii?

| remus a răspuns:

Simplu, nu ai cu ce o compara... deci ramane cea mai buna, daca tii mortis sa aflii daca a ta este cea mai buna consulta un degstator, am glumit. o zi minunata sa ai!

| cami_6226 a răspuns:

Atata timp cat iti satisfaci partenera, a ta este cea mai buna.

| justneed a răspuns:

Intrebarea asta nu cred ca isi are rostulbig grin...nu exista "cea mai buna" cand e vb de iubita ta...nu e nevoie sa fii si cu altcineva sa stii ca ea iti poate oferi too ce iti doresti... pur si simplu simti...stii ca "este cea mai buna" cum spui tu...pentru ca te satisface...nu ai nevoie sa cauti la altcineva pentru ca iti ofera totul... iar daca nu se intampla din prima...discutati...va va fi si mai bine...winking

| Rivas a răspuns:

Cum zice neamțu': dacă un lucru nu e defect, nu-l schimba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E drept ca fara a avea un etalon, indiferent de tema discutata, risti sa nu fi obectiv si sa nu poti sa faci diferente... dar nici sa ajungi sa faci clasamente, ca la Olimpiada! Cred ca, daca ne referim strict la intrebare, lucrul asta se simte: esti implinit sau nu, te simti in al 9-lea(100-lea!) cer sau nu! Ce e bun pentru altul, pentru tine poate fi doar...intens si fara sens! Si invers.
Cu siguranta ca stii, te afli deja in posesia raspunsului si poate chiar si in posesia bunatatii! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu spune nimeni sa nu faci dragoste/sex si cu alte femei.ideea este sa faci acest lucru inainte de casatorie, sa experimentezi tot felul de femei si la final sa hotarasti ce este mai bun pentru tine. Dar, atentie! Nu trebuie sa alegi prea mult, s-ar putea sa ajungi sa culegi ramasitele altora!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este cea mai buna daca tu simti ca este asa... daca te simti cel mai fericit cu ea inseamna ca ea e cea mai buna pentru tine...nu neaparat cea mai buna dintre toate...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Mormaila, m-ai incurcat rau de tot cu ultima explicatie...chiar nu am inteles la ce te referi...