Daca nu-i spui, el va continua sa creada ca iti place, in timp ce tu te enervezi.Deci,spune-i,si fa-o frumos,sa nu-l jignesti, nu-i cazul. Oricum o sa se simta incomod cand ii vei spune, dar incurajeaza-l si incepeti sa experimentati impreuna.Nimeni nu s-a nascut invatat, nu e o mare rusine sa nu stii saruta.Deci,ii spui si va apucati de schimbat stilul.Pa,pa!
Pai, el e primul meu prieten, de fapt, a fost, dar ne-am despartit, j acum iar sunt ca el, eu am mai avut o rell, in care ma `simteam` mai bine din punctul asta de vedere! ma umflu de ras deoarece e putin cuidat ce intreb! el e si mai mae si mai experimentat ca mine! el a mai avut 17 prietene cred, dar pana la urma tot nu stiu km sa-i spun! sau sa-l invat!? e ciudat! nu-l pot saruta frantuzeste deoarece nu am km, ca ma impiedik de lb lui j app, primul meu sarut a fost tot ca el. a fost jalnic, el imi baga lb in gura u pic si u nu mai stiam km sa reactionez )) a fost najpa rau! imi batea inima tare tare! ))
Vorbeste cu el. Spune-i ce te deranjeaza si va rezolva problema. Invata-l tu cum sa sarute. Arata-i tu cum vrei si veti rezolva problema. Poate ca la el e pentru prima data. Ce, tu cand ai sarutat prima data erai buna rau? Cred ca va iubiti si doi oameni care se iubesc rezolva totul impreuna.
Aici am uns fat bun
:p
la un moment dat in timp ce va sarutati, il strangi dupa gat si incepi sa il saruti tare ii bagi limba in gura asa cum ai vrea tu sa o faca el si ii spui ``fa si tu la fel``
Spune-i si incerca sa-l "inveti" tu. Poate ca el asa s-a invatat sa sarute si considera ca si tie iti place, din moment ce nu zici nimic . Deci, da spune-i! Bafta Pup!
Eu nu inteleg de ce te umflii atata de ras... poate ca e la inceput dar tu cand ai sarutat prima oara erai perfecta?