Sigur ca iti mai vine, nu are nici-o legatura cu virginatatea, fiecare are drumul lui, daca ai avut un contact sexual atunci menstruatia "se v-a" oprii, dar v-a revenii la un moment dat, daca nu ai avut contact sexual, inseamna ca corpul tau inca nu este pregatit, iar la un moment potrivit, atunci o sa iti apara.
Daca nu ti-a venit menstruatia inseamna ca corpul tau nu este pregatit inca, fiecare fata e diferita, unei fete ii poate venii si la 16 ani... difera. Funda?
Incep sa cred ca de fapt categoria Dragoste si Sex este adevarata Trivia / Amuzante
Între virginitate şi menstruaţie NU există o "legătură" directă!
Dacă nu eşti virgină, prezinţi RISCUL de a rămâne ÎNSĂRCINATĂ ( dacă nu faci sex/dragoste cu prezervativ ), şiii ATUNCI nu-ţi mai vine ciclul!
Ar fi trebuit să dai mai multe detalii - să pui o întrebare mai EXPLICITĂ!
Aşa, sunt "nevoit" să PRESUPUN ce doreai, cu adevărat, să afli!
De obicei, până la vârsta de 18-20 ani organismul fetelor este în "dezvoltare/transformare" şi de aceea apar întârzieri ale ciclului menstrual ( ciclu NEREGULAT ).
Acele "întârzieri" pot fi de la câteva zile până spre câteva luni ( mai RAR se întârzie 6 luni sau 1 an )!
Apoi, la începerea vieţii sexuale ( de obicei după primul contact sexual ), după dezvirginare se produc diverse transformări "bruşte" ale organismului fetei şi unele schimbări hormonale - şi din acest motiv, apar ( iar ) unele întârzieri ale ciclului menstrual!
Acum, NU ştiu exact ce vroiai tu să întrebi - deci "alege" ce doreşti din acest răspuns!
Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!
Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai INTIM şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!
Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!
Voiam sa ma informez limba romana