| xSilviax a întrebat:

Daca nu mai esti virgina, nu iti mai vine menstruatia?
Funda

Răspuns Câştigător
| Liiiax99 a răspuns:

Sigur ca iti mai vine, nu are nici-o legatura cu virginatatea, fiecare are drumul lui, daca ai avut un contact sexual atunci menstruatia "se v-a" oprii, dar v-a revenii la un moment dat, daca nu ai avut contact sexual, inseamna ca corpul tau inca nu este pregatit, iar la un moment potrivit, atunci o sa iti apara.
Daca nu ti-a venit menstruatia inseamna ca corpul tau nu este pregatit inca, fiecare fata e diferita, unei fete ii poate venii si la 16 ani... difera. Funda?

10 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Lu mata oare nu ii vine?! ohh frate ce minte idioata aveti

| GeosBIOS a răspuns:

Incep sa cred ca de fapt categoria Dragoste si Sex este adevarata Trivia / Amuzante

| bursuc001 a răspuns (pentru GeosBIOS):

Probabil pentru tine..., dar pentru aceşti tineri "începători" şi FĂRĂ educaţie sexuală, n-aş crede!

No offense!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Între virginitate şi menstruaţie NU există o "legătură" directă!

Dacă nu eşti virgină, prezinţi RISCUL de a rămâne ÎNSĂRCINATĂ ( dacă nu faci sex/dragoste cu prezervativ ), şiii ATUNCI nu-ţi mai vine ciclul!

Ar fi trebuit să dai mai multe detalii - să pui o întrebare mai EXPLICITĂ!

Aşa, sunt "nevoit" să PRESUPUN ce doreai, cu adevărat, să afli!

De obicei, până la vârsta de 18-20 ani organismul fetelor este în "dezvoltare/transformare" şi de aceea apar întârzieri ale ciclului menstrual ( ciclu NEREGULAT ).

Acele "întârzieri" pot fi de la câteva zile până spre câteva luni ( mai RAR se întârzie 6 luni sau 1 an )!

Apoi, la începerea vieţii sexuale ( de obicei după primul contact sexual ), după dezvirginare se produc diverse transformări "bruşte" ale organismului fetei şi unele schimbări hormonale - şi din acest motiv, apar ( iar ) unele întârzieri ale ciclului menstrual!

Acum, NU ştiu exact ce vroiai tu să întrebi - deci "alege" ce doreşti din acest răspuns!

Sper că aceste explicaţii să te ajute; dacă mai ai alte nelămuriri, nu ezita să mă întrebi şi voi încerca să-ţi răspund cât mai OBIECTIV!

Dacă consideri că ai de întrebat ceva mai INTIM şi nu se poate posta pentru public, atunci poţi să-mi trimiţi mesaj PRIVAT ( din secţiunea Mesaje ) şi promit un răspuns cât mai COMPLET!

Pentru a primi răspuns la mesajul privat, verifică-ţi setările profilului - Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi dă-mi un mesaj privat!

| xSilviax explică (pentru bursuc001):

Am pus doar o intrebare ca sa aflu, si nu am avut contact sexual.

| Azµre a răspuns:

Da undeva peste 50 de ani când oi intra la menopauză

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Odata ce iti vine menstruatia la 12-13-14 ani nu ti se mai termina pana nu intri la menopauza adica cel mai probabil dupa 50 de ani.( excluzand bineinteles lipsa menstruatiei pe perioada unei eventuale sarcini) Virginitatea nu are nicio legatura cu menstruatia.

| LikeACandyxD a răspuns:

Ba da iti vine, nu are nici o legatura happy

| xSilviax explică:

Mersi tuturor, vroiam sa ma informez!

| Ioana_Daniela_1999_Uh4H a răspuns (pentru xSilviax):

Voiam sa ma informez laughinglimba romana