anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă nu m-am masturbat de 1lună jumate e normal să-mi iasă din lichid fără să o fac?
Am 18ani.

10 răspunsuri:
| KingOoO a răspuns:

Da repede o laba, ca te vei trezi la noapte din somn ca ejaculezi fara sa vrei.

| dullcat a răspuns:

De ce tot repeti aceste intrebari? Ai fost crescut intr-o familie care duce religia si implicit virginitatea la extrem?

| Emilian65 a răspuns:

Da.

| Konstantinos99 a răspuns:

Ce este normal este eliberarea nocturna, sa incerci sa reatingi acel moment. Si daca nu ai mai facut de o luna nimic e ok nu iti fa probleme ca o sa se readapteze organismul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai o să ai polutii nocturne... dacă nu ai și avut deja. Depinde și de gradul tău de maturitate și de nivelul de testosteron din corp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Am avut poluții nocturne acum mulți ani și doar de 2 ori mi s-a întâmplat din câte îmi aduc aminte, De atunci nu am mai avut chiar daca am făcut și pauze de 1luna/2saptamani.

| ania a răspuns:

Da, ai polutii nocturne, da măcar ai conștiința libera, fără vinovăție.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Trebuie să precizezi că tu ești un caz special care se simte vinovată daca se masturbează. Restul pot practica masturbarea care e benefica organismului fata sa se simtă judecați și vinovați. Habotnicia ta nu se aplica tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este normal, deoarece, sperma este produsa in organism non-stop, acest lucru ducand, la un moment dat, la umplerea testiculelor cu sperma, iar, cand se intampla acest lucru, organismul elimina sperma in surplus (acest lucru se intampla de cele mai multe ori in timpul noptii)

| JohnnyPacate a răspuns:

Ce faci cand ai cazanele pline? baga o laba