anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca nu mi-a venit perioada menstruala de 1 luna si am facut sex neprotejata inseamna ca am ramas insarcinata? Eu nu cred ca nu am nici pofte nici greturi... sad Ce ma fac?crying(

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intai faci un test de sarcina din urina de dimineata si apoi, indiferent de rezultat, te duci la ginecolog. Sa stii ca majoritatea femeilor, mai ales cele tinere, nu au greturi si pofte in timpul sarcinii, asa ca absenta lor nu inseamna nimic.
Este posibil sa fii insarcinata, dar este posibil si sa ai vreo dereglare, vreo infectie cu transmitere sexuala. Oricum, dupa testul de sarcina, indiferent de varsta si de rezultat, te duci la ginecolog.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Fa un test de sacina. Nu e obligatoriu sa ai pofte sau greturi pentru a fi insarcinata. Fa un test de sarcina si apoi mergi la ginecolog. Si protejeaza-te data viitoare! Risti - pe langa o sarcina - sa iei vreo infectie cu transmitere sexuala.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fa un test de sarcina, dupa 2-3 zile il repeti si abia atunci vei sti cu certitudine adevarul.Acum ne intrebi ce sa faci, dar de ce nu ti-ai pus intrebarea asta inainte, trebuia sa te protejezi...In cazul in care esti, mergi la un medic ginecolog, cred ca esti mica nu ne-ai spus cati ani ai...

| Cryssy a răspuns:

Te duci la farmacie, iti iei un test de sarcina si il faciwinking

| Leea1234 a răspuns:

Mai bine fa un test de sarcina, si vezi exact cum stau lucrurile!
este posibil sa fi insarcinata!
la mine greturile au inceput abia dupa 7 saptamani de sarcina...pana atunci eram ok!

| machupicchu a răspuns:

Nu-ti place sa crezi...nu-ti doresti sa crezi, dar un test de sarcina iti va spulbera dorinta...

| danutza a răspuns:

Cum sp si mircea
bafta happy

| muffin94 a răspuns:

Mai mult ca sigur ca da..ca sa fii sigura du-te la ginecolog happy

| pam_pam a răspuns:

Nu trebuie` sa ai pofte sau greturi ca sa fii insarcinata. happy Fa-ti un test. Si apeleaza la o prietena, sa-ti ofere sprijin. Desi la varsta ta (presupun ca ai mai mult de 15, daca tot te-ai apucat) ar fi trebuit sa stii ca NU faci sex neprotejata!winking

| Andreea24 a răspuns:

In cazul in care esti insarcinata, si exista o posibilitate destul de mare, nu trebuie sa ai nici greturi nici pofte deoarece este inca devreme, acestea apar in urmatoarele luni de sarcina. Iti recomand sa faci 2 teste de sarcina, in zile diferite si sa folosesti testele SureCheck Streamer si cel mai important sa iti faci o programare la medicul ginecolog. Nu inteleg de ce nu ai facut aceste lucruri pana acum...

| lacri a răspuns:

I`ati o barza (test de sarcina )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-ti un test de sarcina sau du-te la ginecolog.Depinde cati ani ai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa un test sau un control ginecologic si vei scapa de aceasta intrebare.Se poate sa fii insarcinata si sa nu ai greturi sau pofte. Cel mai bine apeleaza la un ginecolog si vei sti exact.Multa bafta

| danz a răspuns:

Nu-i musai.

Sa-ti traisca! laughing

| seful a răspuns:

Nu vreau sa te superi pe mine dar eu cred ca da...mai ales dac s a terminat in tine respectivul...sorry de raspuns

| seful a răspuns:

Cred ca da

| ely1991 a răspuns:

Sfatul meu e sa-ti faci un test de sarcina