| porto89 a întrebat:

Daca nu pun acum aceasta intrebare cand simt ca nu mai am aer nu mai are rost s-o pun mai tarziu.cat de normal(vreau doar pareri) este ca dupa o superba relatie de app 3 ani fara tradari doar cu certuri pe alocuri individa sa ma abandoneze pur si simplu pe motiv ca o jigneam destul de des si pe motiv ca de 4 luni nici macar nu ma stresez sa-mi caut servici.asta 1 la mana 2 la mana in seara asta cam la 3 saptamani de la despartire s-a combinat cu un prieten nu foarte apropiat care este oarecum vecin cu ea. ce s-a intamplat atat de subit? de ce trebuie sa sufar eu asa rau? mentionez ca am 22 de ani ea face 18, mai mentionez ca pe 5 ianuarie am facut accident de masina destul de grav si nici pana azi nu mi am reparat masina si ca dupa 5 ianuarie am ramas fara job.mai mentionez ca eu pana in seara asta continuam sa o iubesc la fel de enorm ca pana acum si mai mentionez ca in astea 3 saptamani am facut dragoste de 2 ori si ma punea sa-i promit ca imi voi insela noua iubita cu ea cum de altfel va face si ea.pentru alte intrebari va stau la dispozitie.va rog cateva pareri

Răspuns Câştigător
| AnToOniiia a răspuns:

Acum incearca sa nu te mai gandesti atata la ea si sa-i mai tot apararea pe TPU! Ca sa o poti uita mai usor, gandeste`te la lucrurile naspa pe care ti le-a facut si pe care tu consideri ca nu le meritaiwinking Fereste`te de mel de dragoste si nu uita ca daca ai trait o poveste asa frum cu o tipa ca ea care poate te-a iubit, dar asta in trecut, la fel de bine trebuie sa-ti gasesti puterea de a`ti cauta ADEVARATA jumatatewinking Tu plangi, probabil ai intrat si intr-o depresie, in timp ce ea si`o trage bine merci cu ala raised eyebrows pe bine, tipa asta nu te merita si nu te mai pacali singur pentru ca uneori nu poti sa tii langa tine o pers daca nu vrea si crede`ma ca ea chiar nu doreste asta. Dar sa nu crezi ca am eu ceva cu ea, intreaba`ti parintii ce ar face ei daca ar fi in locul tau si fata respectiva le-ar fi propus faza cu inselatul sa vezi ca vor fi de acord cu noi. Ii mai poti scr pe o foaie TOATE defectele(nu omite vreo unul big grin ) si atunci vei vedea ca nu ai pierdut nimic, ci din contra chiar ai castigatwinking

9 răspunsuri:
| anca13 a răspuns:

Poate par prea radicala, dar din ce spui tu mai catre final reiese ca va potriviti doar la pat iar restul a devenit obisnuintza cu timpul pentru ea! s-a despartit de tine ca nu m-ai aveai loc de munca=statea cu tine pentru bani?! Mai simte ceva pentru tine, dar vrea altceva! Sper sa ai puterea sa treci pestewinking

| porto89 explică:

Anca daca 12 milioane salariu inseamna ca ai bani... nu dar era altceva cu masina si salariu ai club ai pizza ai film etc...la asta m-am referit.

| porto89 explică:

Aa si am uitat sa mai mentionez ca atunci cand zic poveste frumoasa zic cunoscut parinti tot zi de zi impreuna dormit la ea dormit la mine nu mereu dar... (asta ca sa fiu sigur ca au inteles toti si in speranta ca ma vor ajuta cat mai multe persoane) Multumesc!

| fabiola a răspuns:

Nu cauta explicatii, motivatii. Pierzi timpul iar ceea ce crezi tu sau noi poate fi eronat.Luati loc la masa si calmi si la obiect discutati amandoi ce va doare, ce-i de facut. Orice secunda conteaza caci altfel asa cum spui simti ca te sufoci.

greece12
| greece12 a răspuns:

Explicatii ati dat si ati primit amandoi,prea multe,cred eu. Poate ca e cazul, ca sa nu innebunesti, sa incepi o dezintoxicare serioasa de povestea asta.Ai facut tot ce era omeneste posibil,hotaraste-te si ia-ti viata de la capat.N-o sa fie usor,chiar daca ranile se vor vindeca vor ramane cicatricile.Dar, pentru binele tau, inceteaza sa-ti mai faci rau singur. Mintea omului are calitatea exceptionala de a uita.Foloseste-o!

| gokart a răspuns:

Din ce vad, iti plangi de mila. Fii barbat. Treci mai departe. Suferi dar va trece.

| anonima_6131 a răspuns:

Pai dupa o relatie de aproape 3 ani treci cam greu.Insa fii optimist si mergi mai departe. Incearca sa faci ceva sa nu te mai gandesti la asta. Parerea mea este sa iti cauti un servici si atunci vei vedea daca se va intoarce la tine inseamna ca este cum zice anca. Daca nu atunci vrea altceva.winking

| AnToOniiia a răspuns:

Eu zic sa faci o vizita la psiholog, el te va ajuta cu certitudine sad Cat despre faza cu noua iubita...de ce sa ii frangi inima? Ea iti va darui incredere, iubire si clipe de neuitat, iar tu sa o tradezi pentru o fata care parea sa fie doar pe interes? Si atunci ea dc s`a mai combinat cu vecinul ei? Ca sa-l insele? Probabil asa facea si cu tine, doar ca nu iti dadea de inteles. Tipa asta cred ca se joaca cu sentimentele tale sad Poate ar trebui totusi sa te gandesti daca intr`adevar i`ai gresit, dar daca era asa, putea totusi sa-ti spuna(doar a trecut atata timp). Eu zic sa iti cauti o alta fata si sa nu mai vb cu ea, asta te va face sa nu o uiti. Orikat de greu ar fi, incearca sa nu te mai gand la ea; cand iti vine un gand legat de ea, zi cu voce tare"STOP!", apoi gandeste`te la altceva(la mancare, la un joc). Sa nu cumva sa faci vreo prostie-daca ar fi meritat ceva fosta ta, atunci nu s`ar fi comportat in halul asta si tu crezi ca ai fi putut sa stai cu alta si sa stii ca ea plange dp tine? Nu i`ai fi facut asta pentru ca u o iub sincer, dar cum sent nu sunt reciproce, e si normal ca ea sa fi facut asta. Sunt oameni care stau mult mai multi ani impreuna decat ati st voi si se despart din motive adev, dar cu toate astea, reusesc sa treaca peste. Nimic NU e imposibilwinking Roaga`ti prietenii apropiati si familia sa te ajute si viziteaza un psiholog, vei trece mult mai repede decat crezi peeste asta.

| anca13 a răspuns:

12 milioane nu inseamna neaparat bani multi dar inseamna bani si inseamna(cum ai spus si tu)pizza,club,film,inghetzata,etc. Daca era fata cum trebuie,putea sa inteleaga ca in viata nu doar urci,mai si cobori. Sfatul meu este sa o lasi pe ea sa te caute daca mai vrea sa se intorca, daca nu, inseamna ca atat a vrut de la tine.Fruntea sus! timpul vindeca si cele mai adanci rani(o zic din experienta). Cauta-ti ceva care sa iti ocupe timpul,ia legatura cu prietenii tai, iesiti in oras, sigur vei depasi mai usor momentulwinkingPutere iti doresc >big grin