| UnAdolescentTimidSiSincer a întrebat:

Daca nu stiu sa sarut si nu am mai avut vreo relatie ma vor evita fetele? AM 18 ani

10 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Nu trebuie facultate pentru a saruta, e ceva instinctiv happy

| RAY a răspuns:

Da,fetele mai nou isi cunosc trecutul doar daca te privesc

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Nu, dar un tip de genu lui cam pampalau in jurul lor, una care are nitel experienta ii da flit din prima, n-are nevoie de incepatori.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ochesti o fata mai timida in privinta careia esti catusi de cat convins ca se afla in situatia ta si astfel amandoi veti invata sa va sarutati... pe parcurs big grin

| SG1995 a răspuns:

Normal ca vei fi evitat.

| MihaiNicu23 a răspuns:

In primul rand ele nu au de unde sa stie daca saruti sau nu, chiar si daca te vei saruta cu ele nu va fi chair usor sa isi dea seama daca stii sau nu, poate gasesti fete care nu stiu si atunci va invatati unul pe altul sa sarutati, nimeni nu s-a nascut invatat sa sarute, acest lucru se invata pe pracursul vietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar.

| sayWhaaat a răspuns:

Pai n-o sa afle decat cand va sarutati, si in momentul ala nu te mai intereseaza ca deja ai "castigat" laughing

Nu prea mai sunt fete care ajung la 18 ani fara sa fie sarutate, multe deja au schimbat deja cateva relatii, deci ii poti spune sa te invete ea!

| theillusoryman a răspuns:

Este o fată aici pe site, Victoria parcă, în aceeași situație ca tine.Trimite-i un mesaj si poate o puneți de o întâlnire sau poate o "puneți " de tot.Succes!

| Arama_Amy_1998 a răspuns:

Nu normal ca nu.