anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca nu sunt preagatita sa imi incep viata sexuala si el nu e dispus sa astepte si incearca sa ma faca sa imi doresc, e bine sa continui relatia sau sa pun punct? Dau fundita la cel mai bun raspuns happy

Răspuns Câştigător
| NuVreauSaTeAud a răspuns:

Eu zic ca nu merita, sunt in aceeasi situatie, insa iubitul meu nu ma preseaza nu imi cere asta in mod direct, a spus ca e dispus sa astepte oricat, pentru ca tinem cu adevarat unul la celalalt. Decii ar trebui sa ii spui ca nu asta e pe primul loc, si daca intr-adevar tine la tine sa astepte. Sper ca te-am ajutat!:*

5 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

De ce ai face ceva ce nu vrei? Este alegerea ta daca iti incepi sau nu viata sexuala nu a lui.
Eu zic sa pui punct si pe tine sa te astepte cine merita. Vrea doar sex. Unii baieti sunt in stare sa promita multe ca sa te convinga asa ca ai grija.
Tu alegi este corpul tau si sentimentele tale.Nici ale noastre si nici ale prietenului tau.

| ContesaSiContele a răspuns:

Hm,pai de ce nu te-ar astepta? ce moare? el nu e dispus sa te astepte dar tu in schimb trebuie sa fi dispusa sa te culci cu el,prima oara trebuie sa fie altfel,nu sex si gata si sa iti regreti ca ai facut pasul asta.
daca nu e dispus sa te astepte inseamna ca nu te iubeste,de ce ai sta cu o persoana? numai pentru sex? cand vei vrea sa iti incepi viata sexuala vei sti,o sa iti doresti tu, dar pana atunci fi cu capul pe umeri nu se intampla nimic daca refuzi pe acea persoana,
fi cu capul pe umeri ala vrea doar sex, nu sentimente nu respect...nu trebuie sa faci ce vrea el, daca nu te asteapta fi desteapta si fa-i vant

| sorinL1 a răspuns:

Pui punct. E clar ca pentru el sexul e mai important. Daca te iubea cu adevarat, iti respecta decizia de a mai astepta.

| razekery a răspuns:

In primul rand nu ai zis ce varsta ai tongue daca nai nici 15-16 ani nu te grabi. daca nu esti cu el de macar de cateva luni nu te grabi iar. acum faci ce vrei dar ori te hotarasti repede ori pune el punct tongue

| Diux96 a răspuns:

Pui punct!
E mai mult decat clar ca acest baiat vrea sa intretina doar relatii sexuale cu tine si atat. daca te iubea macar punin spunea ca te asteapta dar asaoh go on
Nu are rost.