O astepti cu flori la intoarcere!
O sa fie vara asa ca profita de timp si intareste relatiile cu cei din jur!
De inselat nici nu se pune vorba!
Nu stiu ce as putea sa fac. Mi-ar fi foarte dor de ea, asta e clar. Aceste lucruri intaresc o relatie. Stii ca daca se intoarce o data, de doua ori, de trei ori, si totul e ca inainte sau mai frumos, sunteti meniti sa fiti impreuna. Uneori e util pentru doi parteneri sa se vada mai rar. Astfel cand se vad ei profita pur si simplu de prezenta partenerului si nu mai au nevoie de nimic altceva.
Si mie mi-ar fi greu daca as fi in situatia asta. Deja ma gandesc cum o sa fie in vacanta de vara...ma gandesc ca nu o sa treaca mai mult de 2 saptamani ca perioada si o sa ne vedem.
Nu dispera, daca relatia voastra va rezista, inseamna ca este o relatie solida si va iubiti cu adevarat.
Iubitul meu e in tara la 25 km de mine si nu ne-am vazut de 3 luni! ce vrei sa fac sa mor, sa disper! La inceput ma suparam, era trista mi-era dor de el ...chiar aseara ne-am certat dar ce sa fac aseara am adormit cu lacrimi in ochi(el munceste acasa la el si seara e prea obosit sa vina la mine iar ziua eu ma duc la scoala si ziua sunt 50 km intre noi)vb la tel 4-5 min in fiecare seara(ziua nu prea vb mai deloc) Nu am ce face il iubesc si astept sa vina si momente mai bune! Oricum i-am mai spus si lui ca asa relatie ca a noastra e ''amic-amica'' Asa ca pentru mine e ca si cum ar fi plecat din tara(dar nu este) si totusi rezist(cu exceptia momentelor cand mi-e dor de el)ies cu prietenii, vinerea asta am fost la gratar cu colegii, sambata am fost prin oras cu soramea si o cole de-a ei, am fost la shopping, am ascultat muzica dansez prin casa de nebuna! ieri a fost ziua lu' mami si deci am fost cam ocupata(am facut 2 torturi 2 prajituri si tati a facut gratarul) a fost frumos eu vreau sa ma distrez sa-mi traiesc viata ca am doar 18 ani si daca nu ma simt bine acum atunci cand? nu-l insel pentru ca nici mie nu mi-ar placea sa fiu inselata! Daca el m-a inselat vreodata sau o face sa fie pacatul lui! Dumnezeu e sus si vede si are grija de fiecare! Asa ca stai linistit! Daca te plictisesti imi mai dai cate un mesaj in particular poate mai vb(iti las si id-ul de mess) Oricum 100% vei supravietui~esti barbat deci ...fii barbat!
Eu nu am iubita dar sunt casatorit. Ce as face daca nu as vedea-o 2 luni? of, as muri de foame as umbla cu haine nespalate, sau in cel mai bun caz necalcate si nu mai as avea cu cine sa ma cert
Acum fara gluma, lasa ca cele 2 luni vor trece repede, si nu iti mai fa ganduri.
:O si tu vrei sa o astepti :O :O stai linistit... combina-te cu cineva care nu o cunoaste. si cand se intoarce... reiei relatia