| bogdytzu a întrebat:

Daca o faci cu o fata si dupa vrea sa depuna declaratie ca ai violat-o. dupa cat timp se distruge proba ADN din corp?

Răspuns Câştigător
| BaiatulAnonim a răspuns:

Cum ai putut sa-ti dai drumu in ea omule...ea s-a curatat frate si poate a pus sperma intr-un recipient si mananci puscarie, ca te gasesc astia dupa ADN. Spermatozoizii mor in 3 zile de la ejaculare dar nicio fata nu tine sperma in ea, toate se curata dupa actul sexual.

7 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Dupa 24 de ore.Problema este ca nu are cum sa demonstreze ca a fost violata daca nu a fost.Important este sa nu fie minora.

| Papusik a răspuns:

Daca e minora... Ai incurcat-o x_X

| razekery a răspuns:

Vai de capu tau ia-o de nevasta ori faci puscarie laughing daca vrei sa violezi o fata sunt destule boarfe care se *** la prima vedere si frate un durex e 3 lei daca nu iti permiti atat ramai la mana

| Raduku14 a răspuns:

Roagate sa nu fie minora, roaga-te la dumnezeu sa nu ti se intoarca roatatonguerolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| GthiK a răspuns:

Spermatozoizii rezita pana la 3 zile in apa, si nu stiu cate ore in acid sulfuric. deci ia acid ^^ toarna acolo si gata big grin [glumeam]

| bogdytzu explică:

Nu mi s-a intamplatrolling on the floor) dar presupuneam si vb cu niste prieteni de subiectul astarolling on the floor) sper sa nu mi se intample niciodatalaughing