anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o fata are celulita, credeti ca ar trebui sa mai faca sex, sau sa-l faca relaxata? Sau ar trebui mai intai sa scape de celulita, ca sa se bucure de sex calumea?! Multumesc!

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, chiar culmea.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ce treaba are celulita în toată treaba asta? Aproape toate femeile au așa ceva la un moment dat.

| minime3 a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Pai n-ai incredere in tine!

| Nirvanaaa a răspuns (pentru minime3):

Depinde cum privește fiecare situația și cât se lasă afectat de micile imperfecțiuni.

| minime3 a răspuns (pentru Nirvanaaa):

Asa e, dar daca el arata foarte bine, si la tine se vede celulita in timpul sexului, te simti complexata! Sau iti doresti sa faci sex pe intuneric (ha ha); ar fi o varianta?

| Nirvanaaa a răspuns (pentru minime3):

Nu, nu m-as simti. Ca nu am de ce sa fiu complexata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca pe partener nu-l deranjeaza acest aspect, atunci nu are de ce sa se simta complexata in a intretine relatii sexuale.

| Aditu94 a răspuns:

Buna, nu are nici o importanta, sex poti sa faci doar daca simti, daca vrei si crezi ca merita respectivul/respectiva..aspectul fizic nu e la fel de important pe cat este interiorul, sufletul, caracterul, felul de a fii. Daca stam sa o gandim la rece, toate femeile au celuluita..deci nu are nici o legatura.tu daca faci sex cu acea persoana, o faci ca vrei.

| Kranci123 a răspuns:

Pe termen lung da, ne intereseaza si celulita, am fost cat de subtil am putut.