| dan1989 a întrebat:

Daca o fata are la status pe mess: "te iubesc mult, X" si pune poza lui, poate fi pentru varul ei (asa cum spune ea) sau e clar ca e pentru un iubit?

Răspuns Câştigător
| AmaliaApetri a răspuns:

Ce idioata ar scrie la status :"te iubesc mult, X" pentru un var.Probabil ca una "care n are toate tiglele pe casa".
Mai normal ar fi pentru iubit.

14 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca ii frate, sora, parinte sau bunic, da, daca ii var nu mi se pare coser.
Poate fi intr-o situatie mai speciala, ca de exemplu in care sa fi fost crescuta de unchi, sau varul sa fi fost crescut de parintii ei, atunci ar fi de inteles.

| mona a răspuns:

E clar ca e pentru un iubit

| yellowalien a răspuns:

Exista 2 posibilitati:
1. E pentru un iubit
2. E poza unui var sau ce zice ea, dar incearca sa faca gelos pe cineva din lista. In niciun caz nu e asa de atasata brusc de varul ei laughing Been there, done that, trust me. tongue

| Larisa_3441 a răspuns:

Clar pentru iubit si eu am verisorii da' nu fac chestii din astea.

| hearhit a răspuns:

Eu nu as crede dar, intreab-o cum il cheama pe varul ei, ia legatura cu el si intreaba-l daca este intr-adevar var cu ea. Totusi, nu e nici imposibil dar e cam ciudat.

| dan1989 explică (pentru hearhit):

Pai il cheama Ionut, a avut la status "te iubesc mult Ionut", iar baieti cu numele de Ionut sunt multi

| Delicacy a răspuns:

Dacă o fata face asta, e proastă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ca e iubitul eiwinking.
Sau poate e poza cu varul ei si vrea sa faca vreun baiat geloswinking.

| papusica987 a răspuns:

E iubitul ei!

| MayanMistica a răspuns:

Cat te afecteaza pe tine treaba asta?

| dan1989 explică (pentru MayanMistica):

Cel mai mult m-ar afecta miciuna (in cazul in care ar minti), ca daca ar fi spus de prima data ca are iubit nu era nicio problema

| iuliana2002 a răspuns:

Da

| dracDeghizat a răspuns:

Eu fac asta dar sunt baiat si "x" e mama love strucklove struckhappy.Am 9 ani happyhappy

| Jean_Tata_1984 a răspuns:

Glumesti? Cati ani ai? Poate vi vorba si de varul ei atata timp cat are maxim 5-6 ani dar asa nu vad de ce te-ar deranja...