| fatutzaanutza a întrebat:

Daca o fata ignora un baiat acesta devine atras de ea ...sau se supy?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Baietii care sunt mai sensibili sau care vor ceva serios cu siguranta se vor supara si isi vor spune ca fata e superficiala. Cei care vor doar sa flirteze la un moment dat vor intoarce armele impotriva ta si vei ajunge in genunchi pana sa iti dai seama.

| lays a răspuns:

Depinde. daca stii ca te place, da. dar daca el nici nu te vede, poti sa-l ignori cat vrei, ca nu o sa observe. fa-l intai sa vada ca l placi, atrage-i atentia, si cand devine intersat, ignora-l.nu va stii ce vrei, va fi confuz si va cauta adevarul, ghici unde? la tinebig grin

| Drums a răspuns:

In general indiferenta face multe.indiferenta il face pe baiatul care te place sa fie si mai interesat de tine.pe cel care nu te place il doare in cotbig grin:X succes
pw[:*

| Geo_6214 a răspuns:

Buna!
Depinde in ce relatie erau cei doi inainte sa inceapa sa il ignore fata. Daca intre cei doi nu era nici macar o relatie de prietenie, atunci cred ca baiatul ar fi indiferent. Daca cei doi ar fi fost prieteni, cred ca el ar fi suparat, iar daca cei doi ar fi fost iubiti (iar el inca ar mai iubi-o) ar deveni poate mai atras de ea, dar si suparat (foarte suparat).
Sa ai o seara buna!

| anducu a răspuns:

Acum depinde si de comportamentul fiecaruia. o fata poate ignora baiatul ca e suparata pe el[eu una asa fac]

prietena mea, insa isi bate joc. face misto de el etc

| hiphopbeatz a răspuns:

Citeste. men are form mars and women are from venus.

pace!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

am glumit ce fc bine au intrat multi oamenii aici