| Moiaer a întrebat:

Daca o fata imi zice citez:,, te bat luni la scoala pentru ca nu ma iubesti" asta inseamna ca vrea sa faca o gluma sau chiar ma place? Pe langa asta mi-a mai trimis niste emojiuri care,, te pupa,, (nu stiu cum sa le zic)

6 răspunsuri:
| Vl4dootz a răspuns:

Inseamna ca te place. Sau e dusa cu pluta si chiar vrea sa te bata laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Da-i atentia cuvenita fiindca doar asa iti vei da seama de natura sentimentelor pe care le simte ea fata de persoana ta. Bafta! Succes!

| Andreeush a răspuns:

Cred că te place.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Ea te incearca sa vada daca esti prost s-au nu si faza cu emojiuri sunt doar niste semne ca te alinta intr-un fel chiestia e ca daca vrei ca ea sa fie cu tine trebuie sa ii demonstrezi ca esti mai destept decat ea pricepi.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Glumeste si ea cu tine asa sunt fetele.

| Raven a răspuns:

E o glumă care totuși sondează terenul, dacă înțelegi. E ceva tipic adolescenților timizi, tu n-ai făcut niciodată ceva de genul ăsta? În sensul că arunci o vorbă, fiindcă ți-e rușine să întrebi direct, dacă celălalt râde și nu dă semne că te place, reacționezi ca și cum a fost o glumă și-n felul ăsta nimeni nu se simte prost.
S-ar putea totuși să mă înșel, voi sunteți o altă generație, mai ciudată, așa că mai așteaptă puțin, nu-i declara încă dragoste veșnică și fii atent la indiciile pe care ți le oferă, dacă se mai ivește ocazia.