| Roxana_6190 a întrebat:

Daca o fata incepe viata sexuala la 12 ani credeti ca o adolescenta ar avea remuscari cand va fi majora

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa incepi viata sexuala la 12 ani? Nici nu esti formata complet la varsta asta. Cu siguranta iti va parea rau, fie pentru ca nu mai esti copil si ai intrat in randul femeilor cu probleme, fie pentru ca poti contracta o boala si poti sa nu mai ai copii, fie ramai insarcinata si nu cred ca ti-ai dori sa nasti sau sa faci un avort. Stii tu ce inseamna durerea? Stai linistita, pupa-te cu baietii, fii indragostita, dar lasa sexul pentru varsta potrivita. Timpul trece repede si vei vedea ca ai facut bine ca ai amanat decizia. Crezi ca este usor sa te ascunzi de mama? Baietii te folosesc si apoi se lauda, o sa iti mearga vestea si se va afla la scoala, acasa, vecinii. Cum crezi ca te vor numi baietii si chiar fetele cuminti? Up to you!

21 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca va incepe sa aiba remuscari imediat. Fiindca va trebui sa le spuna parintilor, sa meraga cu unul din parinti la fiecare 6 luni la ginecolog unde va fi privita ca o ciudatenie, fiindca va sta mereu cu frica unei eventuale sarcini (neexistand metode contraceptive 100% sigure). La 12 ani in Romania nu i va face nimeni intrerupere de sarcina, asa ca va trebui fie sa nasca, fie sa aiba bani sa mearga intr-o tara straina.
Mai tarziu, va avea un risc foarte mare de a dezvolta cancer de col uterin. Toata viata va face consulturi ginecologice de 2-3 ori mai frecvent decat alte femeie, va face vesnic investigatii si interventii dureroase si costisitoare. Si asta va dura vreo 50 de ani, minim.

| monyk a răspuns:

Buna, depinde de persoana, totusi la 12 ani eu cred ca e o varsta destul de frageda, dar daca iti doresti, este corpul tau si decizia ta... poate vei avea remuscari, poate nu, depinde... poate cand vei fi majora iti va parea rau ca ti-ai inceput viata sexuala fara sa fi pregatita si cu persoana nepotrivita.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

12 anii doamne este o varsta frageda la 16 17 da mai merge doamne la 12 ani ma jucam cu papusile aoleuu

| albastrel a răspuns:

Eu cred ca esti nebuna big grin

| M.J. a răspuns:

Dar ce s-ar intampla daca ar mai astepta cativa ani? nici nu ai mai avea dc sa pui intrebarea asta...

| Marry:X a răspuns:

Buna. La 12 ani?:O iti dai seama ca organele ei genitale nu sunt dezvoltate in totalitate?happy plus ce stie ea despre protectie la 12 ani?happy normal ca ar avea remuscari pentru ca acum face din curiozitate, dar cand va iubi un baiat si ar fi dorit sa fie primul baiat, cu, care face dragoste?happy faci ce vrei e viata tahee hee

| Mixed a răspuns:

Eu zic ca o sa-ti para rau... daca faci acest pas inainte de varsta de 16 -17 ani minim... dar tu faci ce vrei cu viata ta ...si totusi ...mai gandeste-te

| dianka_4861 a răspuns:

Asteapta pana la 17-18 ani... ce dumnezeu la 12 ani nu stii ce e ala prezervativ... dureea e mult mai mare si apoi o sa iti para foarte rau cand o sa fii mai mare

Răspuns utilizator avertizat
| zuzushi a răspuns:

Si eu zic ca esti nebuna

| Roxana_6190 explică:

Dar nu eu am spus:"Daca o fata." nu la mine ma refeream ma refeream in general la ftele de 12 ani

| 61n4 a răspuns:

Bai fetelor...nu stiu eu prea multa carte.si nici multa experienta in materie de sex nu am...decat 2 luni...si am facut 18 ani acum 2 saptamana... dar eu zic sa-ti vezi de drumul tau...ca in ziua de azi...cine stie de ce tampit dai si te nenorocesti. din mai multe puncte de vedere...gandeste-te la viata si la sanatatea ta...ca nu sti tu multe despre metodele de protejare .etc etc...big grin.parerea mea... Fara sa te jignesc doamne fereste...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cei oferi si cat de tare te implici lasind gelozia deoparte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta vei regreta la un moment dat in viitor decizia luata acum.Esti inca foarte mica pentru a putea sa decizi daca e cazul sau nu sa iti incepi viata sexuala, iar baietii la varsta ta, sau chiar si putin mai mari, nu sunt deloc responsabili si se sperie de relatii serioase, drept pentru care te vei trezi "sedusa si abandonata" cum s-ar spune.Cand iti vei da seama de greselile pe care le-ai facut va fi deja prea tarziu sa le mai indrepti.Vei cauta sa le indrepti cu alt baiat, dar nu vei reusi, apoi cu altul si cu altull si din rau vei face tot mai rau.Eu am trait personal experienta asta, numai ca eu mi-am pierdut virginitatea la 16 ani, iar acum am 18 si inca mai trag ponoasele pentru greselile de atunci.Asteapta sa mai cresti, vei vedea lucrurile altfel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar o întrebare: ce se întâmplă cu fetele din ziua de azi? :-(
Fă-o, nu o să-ți pară rău acum, dar peste 3-4 ani cu siguranță o să regreți!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 12 ani? corpul nu e dezvloltat complet, si mai ales ink esti o copila, traieste-ti copilaria si apoi ai sa ajungi si la varsta sex-ului, ai destul timp sa o faci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ai 12 ani cum sa ti incepi viata sexuala mai joacata nu te gandi de acum la asta daca o faci o sa ti para rau o sa regrreti foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ai 12 ani cum sa ti incepi viata sexuala mai joacata nu te gandi de akum la asta daca o faci o sa ti para rau o sa regrreti foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta DA! e ft banal sa incepi de la varste din astea fragede cand habar nai pe ce lume traiesti si dintr-o curiozitate sa te prostesti...asteapta. fa alte prostii daca tot vrei pe**a da comoara ta las-o sa stie ca ce cadou frumos a fii pentru sotu taubatting eyelashes...sa vada ca sotia lui a fost este si va fi doar a lui :X gandeste-te :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da multe...

| georgiana_6238 a răspuns:

Ma rog si eu am 12 ani mi-am inceput viata sexuala acum o luna si deja regret foarte mult nu a durut si am facut-o si neprotejat voi cei care aveti 17-18 ani va credeti foarte matur si din asteaoh go on...credeti ca noi nu stim?straight face uitatsiva ca peste tot se vorbeste numa` de SEX oh go on si asa e totsi baieti vor doar sex si te lasa ceva de genu` a fost si in cazu meuoh go on