Depinde de placerea fiecaruia. Eu ador sa inghit sperma. "Se gustibus non disputandum".
Tu esti baiat...ce esti gay?
Conteaza? Nu sunt gay, sunt bi.
Da conteaza foarte mult. Fetelor nu le place
Chiar? Eu am gasit cel putin 6 fete carora le placea sperma. Daca tie nu-ti place nu inseamna ca altora nu le place.
In primii ani de adolescenta nu admiteam ca voi putea vreodata avea relatii cu baieti, daramite sa iau penisul in gura, dar si mai rau, sa primesc sperma in gura. Dar nici sa pun gura pe pasarica unei fete. Dar... pofta vine mancand. Am avut chiar ocazia sa inghit de 2 ori cocktail din lichid de fata si sperma.
Asa ca te-am oripilat?
Cica,,ai gasit,, fete. Unde? Pe strada? Hai gata nu mai invenra. Nu m-am nascut ieri
Nici eu nu sunt de ieri.
Nu discut cu persoane a caror gandire a ramas in evul mediu.
Eu n-am mai zis nimic tu vii sa discuti cu mine..matur
Daca te-ar duce mintea ti-ai da seama ca daca iti expui parerea public ceilalti pot sa ti-o discute. Daca nu-ti convine stai in bancuta ta si nu intra unde nu-ti place.
Nu am zis sa nu comentezi, dar mi-ai dat un mesaj acum 3 zile si am zis sa nu ma pun la mintea ta si nu am raspuns. Si dupa 3 zile gasesti o replica si vii sa mi-o spui? Deja dai in penibil
Rămâne gravidă cu un prost care o să ajungă peste 10 ani să pună întrebări asemănătoare pe TPU.
anonim_4396 întreabă:
lplostonyou întreabă: