| Andrewq2010 a întrebat:

Dacă o fată își bagă degetul în vagin înseamnă că nu mai e virgină?

19 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Inseamna ca se poate alege cu o infectie.In secolul acesta ar trebui ca toata lumea sa stie ca himenul nu se rupe, ci este deja perforat la majoritatea fetelor si ca nu curge neaparat sange la dezvirginare la toata lumea.Dezvirginarea nu este egala cu sangerarea!

Este doar o notiune ce tine de religie.Virginitatea din punct de vedere medical nu exista.De aceea au si fost interzise testele de virginitate in Romania si multe alte tari, neacuratetea lor fiind unul din motive.
Cum spuneam, himenul este deja perforat la majoritatea adolescentelor. Daca nu ar fi, nu ar mai avea pe unde se scurge lichidele vaginale specifice.

Cele mai comune tipuri sunt himenul annular si cel crescentic(se observa ca toate sunt perforate, in afara de unul singur- iti dai seama cand ai asa ceva cand scurgerile menstruale nu apar si te trezesti cu alte probleme) : https://as1.ftcdn.net/......zf8JiD.jpg

https://gyneco.md/tipuri-de-himen/

Nu vorbim de un sigiliu, asa cum s-a tot propagat informatia in mod eronat atatia ani, ca vai, se rupe himenul.Acesta este o membrana elastica care se extinde exact ca un elastic de par.

| sammie a răspuns:

Unde iti este educatia?

| Andrewq2010 explică (pentru sammie):

Am întrebat ceva greșit?

| Konstantinos99 a răspuns:

Ba este virgina, virginitatea poate fi interpretara:
- trupeste prin faptul ca nu ai fost in intimitate cu un baiat
-sufelteste prin faptul ca poti iubi un baiat din suflet, fara interese trupesti, fara limitari si asteptari.
Se leaga cele doua si rezulta esti ok, alege ti cu atentie baiatul si ofera-i ce vrea, de abia dupa casatorie.Mai ales ca intelegi ce important e aspectul asta pentru tine si pentru cei din jur mai ales pentru un baiat cu interese adevarate.
Succes!

| dullcat a răspuns (pentru Konstantinos99):

Interpretarile nu ajuta pe nimeni din moment ce virginitatea la fete/femei din punct de vedere medical nu exista.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru dullcat):

Ba exista, asa cum am mai spus.Himenul este important insa pentru fetele virgine chiar si in lipsa lui se poate observa lipsa vascularitatiilor din canalul vaginal, in comparatie cu fetele care si au pierdut virginitatea si au cavitatea foarte vascularizata( brazdata de vase de sange accentuate) si asta se datoreaza actului sexual, nu exista nimic simbolic totul are un sens.

Ma scuzi, nu stiam ca la biserica se preda si medicina.

Testele de virginitate au fost interzise recent si in Romania, exact ca in multe alte tari, tocmai fiindca virginitatea nu inseamna nimic din punct de vedere medical.
Continua sa te agati de ideile tale din alt secol.Chiar si asa, e foarte funny cum testele de virginitatea se faceau numai la fete, la baieti nu, desigur, caci pe ei nu trebuia sa ii controleze nimeni, ei puteau face sex cu oricine, insa fetele erau tinute din scurt, ca nu se cade, doamne fereste. s/

https://www.libertatea.ro/......te-4172873

https://www.euronews.ro/articole/romania-renunta-la-testele-de-virginitate

Scuze da fetele nu sunt interesate de testele de virginitate ale baietilor, ele vor sa fie iubite si sa ofere iubire din inima, in schimb barbatul se gandeste si apoi facewinking nu accepta asa orice pentru ca implica o asumare.Nicaieri in istorie fetele nu au solicitat asa ceva nu le-a interesat! Esti tu prima Haha.
Ideiile tale fixe despre biserica tinele acolo si lasale sa putrezeasca ca arati caraghioasa. Foarte bine ca au fost interzise testele si odata cu ele procesul chirurgic de replatifiere a himenului care putea sa ii pacaleasca pe baietii naivi, si partea buna e ca baiatul isi da seama ca fata a fost first prin comportamentul ei si fillingul avut. Poti sa te oftici cat vrei, barbatul ori e barbat si sta drept, vrednic ori e fătălău iar fata ori are ceva de oferit din inima curata ori neinteleapta si fraierita.

Poftim? Nu sunt interesata de asa ceva, doar vrea sa subliniez stupizenia de care dai tu dovada, fiindca sustii aceste idei, de pe vremea cand femeile erau tratate un pic mai bine ca animalele, desi suntem in 2023.Prin urmare lasa tu conceptele medievale despre virginitate si relatii sa putrezeasca in biserici si comunitati extremiste.

,, partea buna e ca baiatul isi da seama ca fata a fost first prin comportamentul ei si fillingul avut'' Traducere?

E ok, mi-am dat seama ca tu esti din ala homofob si sexist, care are idei extrem de fixe si de rigide despre rolurile de gen.Nu trebuie sa mai semnalizezi.

Eu nu pot sa nu vorbesc despre unica realitate cum o numesc pshihologii, o sustin ca un om simplu si muritor de rand.Vezi in ce univers vrei sa traiesti, real sau imaginar? exista 1 real restul fuctiuni induse de altii care se cred inovatori HAha cand de fapt suntem toti muritori. Viata e simpla, daca vrei sa o complici why not, dar nu incerca cu altii.
,, partea buna e ca baiatul isi da seama ca fata a fost first prin comportamentul ei si fillingul avut in timpul partidei'' Traducere? Nu se poate traduce decat de barbati/baieti tu nu ai cum sa intelegi ca nu poti fi in pozitia mea de barbat.

Un om inteligent reuseseste sa explice ceva oricui. Daca o dai pe misticisme sexiste, carry on.

Poate vrei sa zici feeling. Daca tot folosesti engleza ca sa te dai interesant, scrie corect. laughing)

Nu poti intelege ce simte si gandeste in unele momente un barbat ca fata si viceversa apartine instinctului aia e.

Da nu ma dau in vant dupa literatura se vede, imi asum si nu imi pasawinking

| irina4219 a răspuns:

Sa înțeleg că ești o copila care urmează să fie dusă la ginecolog de mama ei? Nu, virginitatea nu se poate pierde decat prin act sexual. Nu poți să îți rupi himenul cu degetul. In orice caz, asta nu înseamnă că poți face lucruri de prost gust in ideea că ramai virgina oricum. Ți-am răspuns doar pentru cultura ta generala și pentru a te sfatui sa ai macar un minim de educație sexuală.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru irina4219):

Mda. Bine spus. Eu unul NU mi-am permis sa raspund la chestiuni femeiesti.

| irina4219 a răspuns (pentru Voinescu_Catalin_):

Sincer la cate întrebări am văzut pe TPU de la copii care și-au început viața sexuală dar nu au nici un pic de educație pe acest subiect, prefer sa răspund atunci când știu ca o pot face. Mai bine să știe de la noi, decât să ajungă în alte situații. Cu internetul, dacă nu știi ce să iei de bun și ce nu, nu poți obține educația sexuală de care ai nevoie.

| dullcat a răspuns (pentru irina4219):

Himenul este deja perforat la majoritatea adolescentelor.