| xPanther21 a întrebat:

Daca o fata isi da acordul pentru a intretine relatii sexuale sub influenta alcoolului, exista vreo sanctiune daca ma acuza de ceva?
Amandoi avem peste 15 ani (varsta la care iti poti da acordul)

Am venit aici pentru ca vreau un raspuns, nu sa fiu criticat.

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Sub influenta alcoolului nu te astepta sa fie coerenta si sa aiba discernamant. Cate tampenii si lucruri nebunesti nu face omul in stare de ebrietate! Nu mai bine intrebi fata cand nu e influentata de aburii tariei ce zici? Daca actul sexual a fost consimtit normal ca n o sa fii sanctionat pentru nimic atata timp cat diferenta dintre voi nu e prea mare dar aici nu e cazul. Sa nu te acuze dupa cand se trezeste de viol sau mai stiu eu ce- au fost si cazuri dintr astea. Numai bine

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu vrei sa fii criticat, te ajuti singur.Greu de crezut, stiu.
Faptul ca isi da acordul nu are nicio valoare.Ea poate sa inventeze orice.Si ar fi cuvantul tau impotriva cuvantului ei, in lipsa de alte dovezi.E clar cine castiga in astfel de cazuri, nu? Mai ales cu niste lacrimi...

| Ether a răspuns:

Sigur ca da. Odata ce este sub influenta bauturilor se considera ca nu este total constienta de ce faci, iar tu ai profitat de ea si de situatie. E ca si cum o imbeti pe una bine si dupa intretii relatii sexuale cu ea si spui ca si-a dat acordul. Nu e legal si nici moral. Daca esti barbat, vei reusi cand e treaza, daca nu atunci ajungi fetita gonflabila la parnaie.

| Luoar94 a răspuns:

Daca esti un tip, si ai putina stima de sine, stai pe coada ta, pana isi revine si apoi daca isi da acordul e ok, nu e ok sa profiti de cineva care e sub influenta alcoolului pentru ca poate nici nu e constienta de ce spune in acele momente.

| Asly a răspuns:

Dacă te acuză, da.Deoarece ea ea potate fii ușor de manipultat in starea de ebrietate.Iar dacă ea nu iși dorește, dar fiind băută acceptă...și după se trezește și află...

| CristianM22 a răspuns:

Atat timp cat nu esti major, si aveti peste 15 ani, ea dandu-si acordul, nu ar trebui sa fie o problema.
Cert este ca a fost si vina ei, totusi e bine sa ai macar un martor sau pe cineva care sa fi auzit, doar sa fii sigur, in rest nu e nici o problema

| Violleta2022 a răspuns:

Varsta la care iti poti da acordul este 18 ani, cand devii major, pana atunci esti minor si esti sub tutela parinteasca, acordul fiind cerut parintilor, pentru ca tu nu ai acest drept.
La 15 ani nu ai voie sa consumi bauturi alcoolice si nici sa intretii sex!

| sofisis a răspuns:

Da. Odata aflata sub influenta alcoolului NU isi mai poate da acordul la nimic. Si nu e 15 varsta la care isi poate da acordul un minor, ci 16.
Dar in situatia ta, e ilegal, ea fiind beata. Se numeste viol.