Eu personal as zice ca nu. O fata care te-a respins a facut-o fie fiindca efectiv nu te place sau fiindca este genul acela de fata, sclifosita si plina de sine, careia ii place sa i se acorde atentie sau sa se dea mai importanta decat este, deci vezi frate se lasa greu.
Adica nici in primul, nici in al doilea caz nu merita sa-ti mai bati capul.
Mai incearca o data si daca se repeta istoria inseamna ca nu ai nici o sansa, poti renunta
Mai incearca odata, nu ai nimic de perdut.Eu am refuzat odata un tip si peste un timp m-am indragostit eu de el, doar ca acum nu ma baga in seama.
Pas... Sincer, in astfel de situatie de ce sa mai incerci? Ca sa o stresezi mai tare pe biata fata? Ca sa iti faci iluzii degeaba? Renunta si treci la urmatoarea!
Cand o fata iti spune nu, baiatul intelege ca poate sa mai incerce.Asa ca da, nu te da batut, uneori fetele se lasa mai greu de cucerit cu un motiv:sa vada cat de mult tine baiatul respectiv la ea. Daca baiatul se da batut chiar de la primul nu, fata va intelege ca nu o placea suficient de mult. Fetelor le place sa se lese rugate chiar daca si lor le place de baiatul respectiv.Niciodata sa nu renunti la o fata dupa primul refuz, este o mare greseala. Sper ca te-am ajutat.
Eu zic sa mai incerci o data.
Vezi doar sa nu umbli in limba dupa ea, ca s-ar putea sa te ia de fraier si sa te aiba sub papuc.
Spune-i cat de mult tii la ea si intreab-o daca mai exista o a doua sansa pentru voi.
In functie de raspuns vei sti.
Nu iti mai bate capul pentru ea, pur si simplu nu merita!
Te consumi pentru cineva care nu da doi bani pe tine, tine minte asta.