| Gaby212 a întrebat:

Daca o fata ma alinta "pui", inseamna ca ma place?

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si eu il alintam pe baiatul vecinilor, care era usor handicapat, cu "cocosel", dar nu pentru ca mi-ar fi placut, ci fiindca ma enerva si abia ma stapaneam, sa nu-l iau la palme.

| Gaby212 explică (pentru Violleta2022):

Una e cocosel si alta e pui mai laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Gaby212):

Pui nu-i puteam spune, ca avea o capatana imensa si cu parul facut creasta, de aceea l-am numita sa.
Tie ti-o spune "pui", ca esti mai slab, la trup sau la suflet laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, că dacă nu, te-ar alinta cu cocoș.

| Emilian65 a răspuns:

Da, te place si te vrea alaturi de ea.

| Goete a răspuns:

Inseamna ca te vede.mic si neprotejat, nu ca pe un barbat cinca pe un puiut almei, deci predomina instinctul maternal si nu te vede ca pe un "macho"

| Gaby212 explică (pentru Goete):

Nu e genul de fata atrasa de bad boys crede-ma

| Goete a răspuns (pentru Gaby212):

Cine a vorbit de baieti rai?
Eu iti spuneam cu totul altceva

| Goete a răspuns:

Inseamna ca te vede mic si neprotejat, nu ca pe un barbat ci ca pe un puiut al ei, deci predomina instinctul maternal si nu te vede ca pe un "macho"

| ywar a răspuns:

Ar trebui sa-ti spuna cocosel, ce misto ar fi daca te-as lua in mana! E mai lunga alintatura, dar e de bine.
ponteaz-o! Nu o rata! Pe ea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Când "te place" la modul că e topita după tine o fata simți și știi pur și simplu. Ea îți garantez că știe de tine de aia te și numește pui.
Crezi că mai trebuie sa pui și întrebări?

Te place că o placi tu pe ea, te considera drăguț, daca iți e ok poți să rămâi unde ești.

Răspuns utilizator avertizat
| Andreea_Deea_1999_quMo a răspuns:

Bineînțeles! Ar trebui sa ieşiți împreună!

| Gaby212 explică (pentru Andreea_Deea_1999_quMo):

Faza e ca eu sunt topit dupa ea si am inceput sa ma bag in seama acum ceva vreme, i-am mai dat mesaje dar nu parea prea interesata... Atitudinea ei s-a schimbat foarte repede. Inainte era indiferenta, acum ma striga "pui" si chestii laughing Da, o scot in oras happy

| skslskdjsowlmsksoakamsn2782828 a răspuns:

Inseamna ca si bate pl de tine, boule