| aurelian14 a întrebat:

Daca o fata ma mangaie in zona intima in timp ce stam de vorba inseamna ca ma place?

18 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Nu frate, vrea sa nu te mai vada niciodata

Răspuns utilizator avertizat
| KamaSutra a răspuns:

Serios?
vrea SEX!

| corbulalbrosu a răspuns:

Inseamna ca te va "ura" daca nu o exciti si tu la randul tau.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ai stat ca o momaie, si ai scris pe net, in loc sa 'intri in joc', esti fraier, sau mai rau? laughing

| Emilian65 a răspuns:

Nu numai ca te place dar te si vrea in pat cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca eu incep sa ma scarpin la prohab, in timp ce vorbesti cu mine, sa fii sigur ca nu te plac.

| TheImpaler a răspuns:

Nu. inseamna ca te invita sa ii pui faianta si gresie in casa...

| Leatherleader a răspuns:

Da, dar nu numai că te place ci vrea și altceva de la tine.

| Sweet155 a răspuns:

Vrea sa faca sex cu tine.

| TheCuriousMonkey a răspuns:

Ți-o place *

| cameleonu05 a răspuns:

Nu stai linistit vroia sa vada din ce material sunt facuti pantaloni.

| GigiMD a răspuns:

Inseamna ca vrea ca si tu so-o mangai.

| Mmonicuta a răspuns:

Buna!
Depinde foarte mult de relatia pe care o aveti in acest moment. Discutati de mult timp? Sunteti apropiati? Daca NU probabil isi doreste o aventura.

| Maya_Maria_2000 a răspuns:

Ori se joacă cu tine ori te vrea

| LuizaLiza98 a răspuns:

Oh Doamne, tu chiar aşa de încuiat eşti? laughing)) nu nu te place dar îi place altceva *** ce semne mai vroiai să îţi dea că fete îi este a călări? vroiai să treacă direct la "oral" dacă şti ce înseamnă! laughing)
Aşa de curiozitate câţi ani ai?

| LuizaLiza98 a răspuns:

laughing) Nu, nu te place stai calm! Cum poţi să fi atât de încuiat încât să nu-ţi dai seama că fata aia vroia sex?! laughing Dumnezeu ţi-a dat "jucăria " să te joci cu ea nu să o ţi ca bibelou! Trebuia să tragă de tine pentru a-ţi da seama ce vroia sau poate nici atunci laughing)) Ştii vorba aia "DUMNEZEU ÎŢI DĂ, DAR NU-ŢI BAGĂ ŞI-N TRAISTĂ "! off Doamne, mare îţi e grădina...

| qDani a răspuns:

Nu cred ca e vorba de placut aici, cred ca e vorba de sex... daca te placea sigur nu apela la aceasta metoda ca sa te faca sa iti dai seama. Cel mai probabil acea fata vrea "calarita" laughing