Eu cred ca ea te place dar nu e sigura de tine, arata-i ce fel de persoana esti si poate isi va schimba pararea.Incearca sa gasesti niste subiecte de interes comun ...Bafta! 1
Ori si'a schimbat parerea ori poate lucrurile astea sunt doar in mintea ta. Crede'ma mi s-a intamplat si mie
Amicitie! Faptul ca "esti un dulce" nu inseamna nimic mai mult; Ca sa fie mai mult decat amicitie trebuie sa fii un wow, cool, the best, macho man, etc. nu doar un dulce. Iar daca te tine de mana cand mergeti in oras inseamna ca vrea sa faca in ciuda la altii... afla tu cui, pot fi si baieti dar si fete.
Sfatul meu : renunta la a o mai tine de mana, si cauta intre timp pe altcineva fata de care sa nu mai fii "un dulce". Daca intr-adevar va dori mai mult, acest gest o va face sa iti spuna, daca nu, mergi mai departe.
Daca insa tu simti fata de ea mai mult decat amicitie si vrei sa fii cu ea mai mult decat amic, schimba-ti atitudinea!
Este doar timida, de asta nu te priveste in ochi, dar daca este asa timida inseamna ca te place.
Te place, dar nu are curaj sa isi marturiseasca sentimentele
adica ce naiba te tine de mana?!
Asta e cam logic
dar bafta
Mutubal întreabă: