Ajunge cu scuzele!
Ai si o coloana vertebrala,ai uitat?
N-o mai maguli si nu te mai umili,daca nu intelege ea are de pierdut, inseamna ca nu e numai proasta, dar e si rea.
Ar fi cea mai mare fraiera daca te-ar ierta. Data viitoare gandeste inainte sa deschizi gura!
Eu sunt fata si nu suport sa mi se zica nici macar '' capra'' cum imi zice baiatul pe care il plac dar asta e ceva minor, sa revenim, noi fetele suntem mai sensibile si nu cred ca daca e foarte fitoasa e curva deoarece la mine tarfa=curva deci, nici care nu prea am fize nu te-as ierta!
Ok acum sa va mai dau un detaliu. ea a incaput pentru ca tot pierdea la jopcurile cu carti si ea a inceput sa ma faca scos din ****. si din cauza asta a inceput totul
Eu zic s-o lasi, nu merita, pentru mine fitoasa e destul de asemanator cu tarfa, de obicei tarfele sunt fitoase, sau fitzoasele sunt tarfe? in fine. nici mie nu mi-ar placea sa mi se zica asa, dar daca pana acum nu te-a iertat e clar ca se lasa magulita, ii place sa umbli dupa ea si sa te faci de ras las-o balta, nu merita!
Pai daca ea tia mai spus si ca esti scos din ****...atunci ai avut tot dreptul sa ii spui asa, eu nu numai ca ii spuneam ca e tarfa dar o si bateam cel mai probabil, sa invete sa vorbeasca frumos si dupa aia probabil o sa vb si u frumos eu ti-am zis, las-o balta si nu te mai fa de ras!
Nu stiu cat de mult merita s-o faci "tarfa" dar data viitoare fi atent ce spui la nervi. s-ar putea sa pierzi ceva drag
(daca e pitipoanca scapa de ea!)
Nu stiu ce a fost in capul tau cand i-ai zis asa acum daca ai facut ce ai facut.tu ti-ai cerut scuze. daca ea nu vrea sa te ierte.asta e.treci peste.dar pe viitor sa fi mai atent.stiu cat de usor e sa arunci cuvintele.aa si in plus. chair daca e " tarfa " nu e frumos sa ii zici asa.
Daca e o curva sau se poarta ca o curva, asta e, nu ai nimic de pierdut. Dar daca nu-i asa, atunci trebuia sa iti controlezi vorbele! P.s.: Din moment ce zici ca e pitipoanca, nu ar trebui sa iti mai ceri scuze si daca ai facut-o si nu te-a iertat, nu fi fraier, ce te rogi de ea?!