| volum a întrebat:

Daca o fata ma uraste din cauza ca am facut-o tarfa mar mai putea ierta?
Dar aceasta fata este cam foarte fitoasa si mi-am cerut scuze de 50-90 de ori.
Deci mar mai putea ierta?

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ajunge cu scuzele!
Ai si o coloana vertebrala,ai uitat?
N-o mai maguli si nu te mai umili,daca nu intelege ea are de pierdut, inseamna ca nu e numai proasta, dar e si rea.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Ar fi cea mai mare fraiera daca te-ar ierta. Data viitoare gandeste inainte sa deschizi gura!

| florynna903 a răspuns:

Eu sunt fata si nu suport sa mi se zica nici macar '' capra'' cum imi zice baiatul pe care il plac dar asta e ceva minor, sa revenim, noi fetele suntem mai sensibile si nu cred ca daca e foarte fitoasa e curva deoarece la mine tarfa=curva deci, nici care nu prea am fize nu te-as ierta!

| antonG a răspuns:

In principiu da, dar cu conditia sa fi avut dreptate cand ai zis asta.

| lauthebest_8914 a răspuns:

Pai nu te mai umili asa ca poate nu ai facut-o degeaba...

| volum explică:

Ok acum sa va mai dau un detaliu. ea a incaput pentru ca tot pierdea la jopcurile cu carti si ea a inceput sa ma faca scos din ****. si din cauza asta a inceput totul

| theGazetteVortex a răspuns:

Eu zic s-o lasi, nu merita, pentru mine fitoasa e destul de asemanator cu tarfa, de obicei tarfele sunt fitoase, sau fitzoasele sunt tarfe? in fine. nici mie nu mi-ar placea sa mi se zica asa, dar daca pana acum nu te-a iertat e clar ca se lasa magulita, ii place sa umbli dupa ea si sa te faci de raswinking las-o balta, nu merita!

| theGazetteVortex a răspuns:

Pai daca ea tia mai spus si ca esti scos din ****...atunci ai avut tot dreptul sa ii spui asa, eu nu numai ca ii spuneam ca e tarfa dar o si bateam cel mai probabil, sa invete sa vorbeasca frumos si dupa aia probabil o sa vb si u frumoswinking eu ti-am zis, las-o balta si nu te mai fa de ras!

| uNKN0Wn a răspuns:

Daca chiar e tarfa, las`o frate!

| Xexma a răspuns:

Nu stiu cat de mult merita s-o faci "tarfa" dar data viitoare fi atent ce spui la nervi. s-ar putea sa pierzi ceva drag big grin
(daca e pitipoanca scapa de ea!)

| mada1 a răspuns:

Nu stiu ce a fost in capul tau cand i-ai zis asa laughinglaughing acum daca ai facut ce ai facut.tu ti-ai cerut scuze. daca ea nu vrea sa te ierte.asta e.treci peste.dar pe viitor sa fi mai atent.stiu cat de usor e sa arunci cuvintele.aa si in plus. chair daca e " tarfa " nu e frumos sa ii zici asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In dinctionarul meu Tarfa = Persoana care face sex pe bani. A facut asta? ai tot dreptul sa ii zici asa. Daca nu a facut asta si totusi ai numit-o, esti superficial ca sa nu zic altceva, e un site public, cica nu e bine sa injuri. O zi buna.

| valiboo a răspuns:

Daca e o curva sau se poarta ca o curva, asta e, nu ai nimic de pierdut. Dar daca nu-i asa, atunci trebuia sa iti controlezi vorbele! P.s.: Din moment ce zici ca e pitipoanca, nu ar trebui sa iti mai ceri scuze si daca ai facut-o si nu te-a iertat, nu fi fraier, ce te rogi de ea?!winking