| Adrian0606 a întrebat:

Daca o fata pana la varsta de 22 de ani a avut aproximativ 18 baieti cu care s-a sarutat poate fi considerata ușoară? avand si o relatie de 4 ani si in tot acest timp ea doar cu iubitul s-a sarutat, deci ramane de la primul ei sarut pana la 18ani sa ai 16 baieti cu care s-a sarutat. este s-au nu o femei ușoară? ea chiar insistă ca e cuminte, voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca asa se pune problema. Este doar o femeie trista, pentru care sarutul nu inseamna nimic si care a pierdut extrem de mult din frumusetea vietii. Femeile isi amintesc cu mare drag si emotie de barbatii pe care i-au sarutat, sarutul fiind un gest foarte intim si incarcat de milioane de semnificatii. pentru femeia din intrebare, acesta este la fel de banal ca spalatul pe dinti si asta este o pierdere uriasa pentru ea personal. Nici cel mai prost individ nu s-ar gandi sa o califice ca fiind usoara.

| RAY a răspuns:

Nu aia te face sa suferi si aia care te face sa o iubesti si apoi te lasa, ca sa sarutat cu o mie e viata ta

| mihai69 a răspuns:

Dacă are peste 80 kg, cu siguranță NU e o femeie ușoară. rolling on the floor

| Emilian65 a răspuns:

Nu o poti considera o femeie usoara, daca a avut si s-a sarutat cu 18 baieti.

| sofisis a răspuns:

Putea sa se sarute si cu 1000. Tot nu poate fi considerata usoara.
Daca se culca cu 18 in 2-3 ani atunci da, puteai spune ca e usor nestatornica.dar de sarutat, nu.

| cristimihailov a răspuns:

Scuza-ma, dar de ce o judeci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca si tu esti cuminte laughing

| almaz a răspuns:

Normal că e ușoară big grin Imaginează-ți tu timp de 2 ani s-a sărutat cu 17 persoane, după părerea mea doar o curvă poate să găsească atâți candidați la sărutat, și pentru un băiat cifra e suficient de mare, cu atât mai mult că e fată, cu siguranță nu e normal....reiese că fata aia în fiecare lună avea alt partener, și spune-mi tu mie acum cum le numim noi pe fetele de acest gen

| JonSnow a răspuns:

Daca ai specificat ca in 4 ani doar cu iubitul s.a sarutat..cum maii pui intrebarea? Adica nu stiu ce inseamna femeie usoara pentru tine.