| monykutza a întrebat:

Daca o fata se culca cu fiecare iubit pe care il are este considerata curva?

19 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

Depinde cat a tinut fiecare relatie si de cate ori s-a culcat cu fiecare. Daca relatia a tinut... 1 saptamana iar ea s-a culcat cu el in fiecare zi, normal ca raspunsul va fi DA.

| Skittel a răspuns (pentru LeontinAndrei):

Fals! Daca se culca doar cu el, de ce e curva? E gresit cum unii considera o curva dupa nr de relatii sexuale pe care il are.

E ca si cum as face sex cu prietena mea zilnic, timp de o luna 2 3. oricate... stiind ca e doar langa mine, ca apoi sa o consider curva!?! wtf laughing

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Skittel):

Si asta e drept, insa nu ma refeream la asta... Ideea este ca fata care se va culca cu baiatul din prima sau a doua noapte este clar ca e curva. Daca relatia tine mai mult de 1-2 saptamani si apoi incepeti sa intretineti relatii sexuale zilnic, non-stop what ever... atunci e ok. Insa eu vorbeam de prima saptamana si apoi relatia sa se termine, lucru pe care tu nu l-ai luat in vedere sau nu l-ai inteles.

| Roxana121 a răspuns:

Da este considerata curva pentru ca nu fiecare baiat merita sa i te daruiesti. O faci cu acel baiat care stii ca nu te va lasa dupa sex, si plus la asta daca in fiecare zi o faci cu cite unu deja devii mama curvelortonguetongue

| vladmR a răspuns:

Parasuta...

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Nu, e considerata **** proasta

Răspuns utilizator avertizat
| Skittel a răspuns:

Daca se culca si cu altii in afara de cei cu care a avut o relatie. si poate mai cere si bani alora. atunci cu siguranta. Daca o face din placere azi maine, o saptamana cu unu, peste o luna cu altu nu poate fi considerata curva atat timp cat nu are o relatie stabila si de lunga durata cu cineva(fie ca e din cei cu care se culca sau nu). Sunt fete care nu se feresc sa se culce cu cineva dupa 1 zi 2. Personal, nu vad care e problema. daca ambii sunt disponibili unul pentru celalalt in momentu ala, Go On!

| Prapacea a răspuns:

Numai dacă le cere bani

| LeontinAndrei a răspuns (pentru Prapacea):

Daca cere bani atunci este prostituata. Exista o diferenta intre o curva si o prostituata in sensul ca... prostituata face asta pentru bani, pe cand curva o face din placere.

| gogonica a răspuns:

Eu nu cred ca e considerata curva. daca fata se simte bine voi ce aveti de comentat? bine acum depinde si de cat sta cu baiatul respectiv... daca sta o saptamana parerea mea ca nu are rost dar daca de exemplu are deja 1 luna are rost...insa depinde is de intentiile baiatului respectiv happy

| budy55 a răspuns:

Nu cred ca este considerata curva odata ce nu se culca cu el din prima zi big grin

| darrio2007 a răspuns (pentru budy55):

De unde stii ca nu se culca cu el din prima zi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si cat timp sta cu acei iubiti.Dar ia gandeste si tu cu mintea ai cu putini neuroni,pentru ca scuza-ma,dar intrebarea ta nu reflecta nepricepere,ci prostie si cat de inculta esti,dezvolta-ti creierul de gaina.E normal ca o fta e considerata curva de restul societatii,si mai ales de baieti,cu cat se culca cu mai multi baieti,chiar daca a stat cu ei, important e ce au simtit unul pentru altul si cat de mult au stat, ca asa daca te culci din prima zi cu un baiat si stai cu 100 toata lumea te considera curva, nu e greu sa iti dai seama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice femeie/fata care intretine relatii sexuale in afara casatoriei sau inaintea casatoriei este curva!

| Tzuna a răspuns:

Nu dar o sa mergi in iad in toate religiile

| Teddybbbear a răspuns:

Daca fiecare iubit a fost prieten cu fostul iubit...atunci da!

| bogdan2525252525 a răspuns:

Parerea mea e ca este considerata o fata moderna...