| anonimul a întrebat:

Daca o fata se da la tine, iti zambeste, vorbeste frumos, se joaca" cu tine, insa cand vrei sa faci aceleasi lucuri te respinge ce vrea de la tine?

sunt glumetul clasei si ma comport frumos cu ea iar cu 1 an in urma eram buni prieteni dar ea nu a mai vrut sa vorbim deoarece "sa apucat de invatat ca ii trebuie medii mari pentru un liceu", dar acum parca vrea sa redevenim prieteni.si nu am suparato cu ceva pentru ca am intrebat-o de multe ori.si mereu are toane...cand e amabila, cand e nesociabila.si a facut o chestie care ma cam suparat.eu i-am imprumutat 2 lei intr-o zi, stiu ca e putin dar am schimbat dintr-o bancnota de milion ca sa-i dau ei.si ea mia multumit si mi-a promis ca a 2 zi mii aduce inapoi. i-am cerut iar ea a spus ca nare, si imediat sa intors la activitatea ei.adica nu o sa mii aduca inapoi.si nu e vorba ca mor de 2 lei dar e deranjant gestul. ea a fost prima fata in care am avut incredere. vrea sa fie cu mine si ii e rusine, sunt doar un prieten pentru ea sau vrea sa profite.

oare ma place sau vrea sa profite?
FUNDA+vot

1 răspuns:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Posibil dar mai poate si doar sa te placa ca amic doar si sa se joace cu tine si sa ti se para doar. Eu as zice sa o inviti in oras sau prin parc pe undeva doar voi 2 si sa-i spui ca o placi si poate si ea te placewinking. incearca; p