Da, te place. e mai mult ca evident.;
daca si tie iti place invit`o undeva la un suc ceva si poate ajungeti mai mult decat prieteni;
Da, exista si aceasta posibilitate, iar daca si tu o placi ati putea discuta despre sentimentele voastre.
Da e posibil sa te placa.insa nu fi convins 100%. poate fata vede in tine cel mai bun prieten si mie mi s`a intamplat oricum daca si tie iti place de ea. exista mai multe sanse sa deveniti mai mult decat prieteni
Nu neaparat daca apeleaza la tine ca are o anumita problema inseamna ca vrea sa-si rezolve problema. Daca gaseste scuze penibile da te place
Pai daca se comporta asa doar cu tine ii place de tine dar daca se comporta cu mai multa lume asa nu stiu ce sa zic.
pai daca iti place si ti de ea intreab-o daca ii place de tine fi direct cu ea, ea poate se comporta asa pentru ca ii este frica sa nu strice prietenia voastra... sau ii este rusine. fa u pirimul pas intreab-o si dupa aia ce se va intampla se va intamla.
bafta
fundita?
Tot ce-i posibil. Sau asta e stilul ei, sa fie draguta cu persoanele din jurul ei. Urmareste-o! [ cu privirea ] daca uneori are emotii cand te vede, sau nu-si gaseste cuvintele, asta poate intarii certitudinea ca te place!
Cred ca da depinde daca se comporta asa mereu sau numa cu tine. Pote asa e ea de fel bine eu n-am deunde sa stiu da mult noroc.
carolyna întreabă: