| AndreiCorbu95 a întrebat:

Daca o fata si-a tras-o cu mai multi este considerata o curva?
Si unul care si-a tras-o cu mai multe este(poate ca exagerez)
EROU NATIONAL!

Răspuns Câştigător
| bogdan74688 a răspuns:

Dalai Lama – Intelept misogin
Cel putin asa reiese din povestea asta:
O fata l-a vizitat pe DALAI LAMA si i-a pus urmatoarea întrebare:
- Stimate Invatator, va rog explicati-mi: Daca un barbat se culca cu mai multe femei, el este vazut ca un gigolo, sau ca un fustangiu … dar daca o femeie se culca cu mai multi barbati, ea este vazuta ca o prostituata, sau ca o femeie usoara.
Este nedrept?
DALAI LAMA asculta foarte atent si dadu ca raspuns aceasta perla de intelepciune milenara:
- Iata fiica mea, gandeste în urmatorul fel: daca o cheie deschide mai multe lacate, ea este o cheie speciala, ceva bun de avut. In schimb, un lacat care este deschis de mai multe chei diferite… este ceva foarte prost de avut. rolling on the floor

7 răspunsuri:
| Miha a răspuns:

Pai cam da asa se intampla si in viata reala!

| thereforyou a răspuns:

O cheie care deschide mai multe lacate e o cheie speciala. Un lacat care poate fi deschis de mai multe chei, e un lacat de ****.

| s3xy0girl20 a răspuns:

Nu, c*rva inseamna sa o faci pe bani

| Razvan a răspuns:

Dacă o fată si-o trage cu mulţi din dragoste pentru mădular, este considerată un bun comun.

| newname a răspuns:

Bogdan74688-ma rupe raspunsu tau ai corect la 100%

| Radovan a răspuns:

O femeie este considerata curva atunci cand o face cu mai multi in aceeasi zi, sau daca o face pe bani. Asa cum spunea si Bogdan, o femeie dorita de mai multi e buna, in timp ce o femeie avuta de mai multi e doar o panarama. Si inca ceva, daca le povestesti prietenilor tai ca te-ai culcat cu 101 femei esti un fraier. happy Daca povestesc cele 101 ca s-au culcat cu tine se schimba situatia. Asta ar fi un erou national, in opinia mea.^-^

Întrebări similare