Desigur ca o poti saruta...numai sa nu sari pe ea saraca sa se sperie.Incearca sa ii pui mana pe par...obraji...sa ii dai de inteles ca vrei sa o saruti...ca sa poti observa reactia ei.
Eu cred ca poti dsa o saruti. poate chiar asteapta asta.doar nu vrei sa se plictiseasca tot asteptand.deci,da-i batai!
Da o poti saruta pentru inceput usor pe buze, sa vezi cum raspunde, apoi. treaba vine de la sine Si sunt gesturi micute care fac inima fetelor sa tresara. sa-i dai parul din ochi, sa o mangai usor pe obraz. Bafta.
"Incercarea vina n-are"! DAR NU TE-AI GINDIT CA POATE ASTEAPTA SA FACI TU PRIMUL PAS? sI DUPA CARE ITI ARATA EA DACA E TIMIDA SAU NU...
Mai bine l-ar face ea...ar fi mai simplu pentru mine! Timida nu trebuie sa imi arate pentru ca mi-am dat singur seama+ca mi-a zis chiar ea!
1. Nu e nicio problema daca incerci sa o saruti.
2.Nu esti prea direct, stai linistit, altii din a 4-a intalnire recurg deja la sex...
3.Nu cred ca o sa creada ca esti prea direct, nu vad motivul...
4.Parerea mea e ca ar trebui sa incerci sa iti iei o fata care e opusul tau, gandeste-te ca la doi magneti care au acelasi pol se resping.deci nu stiu daca e bine sa fie si ea timida. In Romania sunt milioane de fete, dintre ele e foarte mare probabilitatea ca una dintre aceste fete sa ii placa baietii timizi. Deci SUCCES! PS. Sper ca ti-a fost de vreun folos raspunsul!
Nu mai are rost...nu ma mai intalnesc cu ea...azi mi-a dat mesaj zicandu-mi ca ea incerca doar sa il uite pe iubitu care e plecat departe insa nu a reusit.Eu chiar ma indragostisem de ea, o credeam o fata ok si chiar credeam ca putem avea o relatie si dupa cum se purta cu mine era clar ca ma place insa na! M-am convins de 2 lucruri azi:danielbv ai foarte mare dreptate...nu ma potriveam cu ea, de asta s-a intamplat azi ce s-a intamplat... iar al doilea ar fi ca mi-am dat seama ca toate fetele sunt la fel...acceasi mentalitate de a insela sau isi bate joc de cineva! 4 luni mi-am pierdut cu ea pe DEGEABA!
scuze ca rad dar e de ras... Dupa 4 luni nu v-ati sarutat? Nu are nimic alta data o sa fi mai rapid good luck