| jfk a întrebat:

Daca o fata tine de mult timp la mine si eu am cam ignorat-o, as mai avea acum vreo sansa daca as vrea sa ii zic ca vreau sa ne combinam?

Răspuns Câştigător
| Honeybunny a răspuns:

Da,sanse foarte mari daca spui ca te place de mult.incearca,nu ai nimic de pierdut!

7 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Din propria experienta, nu mai ai nici o sansa, dar stii cum se zice incercarea moarte n-are. Posibil si acum sa se simta prost din cauza ca ai "ignorat-o".

| DannyCaponne a răspuns:

Exact asta am patit si eu acum m 2 saptamani, o fata buna de la mine din cl, a inceput sa ma vada mult mai de treaba, pana cand am vazut-o intr-o zi in bratele la fostul ei iubit ( pe care ea imi spunea mie ca il uraste ) si m-am simtit extraordinar de oribil, atunci am ignorato vreo 3 zile, venea uneori sa ma imbratiseze, acum ma feresc de ea, s-a simtit prost, am discutat cu ea... dar nu am putut repara situatia. my advice.: REPEDE! VORBESTE CU EA CAT MAI RAPID! NU PIERDE O SECUNDA! vei regreta dupa big grin eu stiu sad.

| Georgiiianaaax a răspuns:

Pai.eu te cunosc.am stat cu tine afaralaughing)in fine... si da spune-i ca iti pare rau si ca o placi si daca iti mai da o sansa...

| jfk explică (pentru Georgiiianaaax):

Cand am stat afara?/?

| criştiyan a răspuns:

Cine e? imi zici pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de ce mai simte fata pentru tine. Daca doar ai ignorat-o si nu ai dezamagit-o cu ceva...mai poti face ceva! vorbeste deschis cu ea,si nu-i spune ca vrei sa te combini cu ea din prima,incearca sa te bagi mai mult in seama cu ea,ii faci complimente, in orice caz:incearca sa fii dragut cu ea, sa o impresionezi! si sigur vei reusi :p Si.adaug un lucru...nu o intreba:"vrei sa te combini cu mine?"[ sau alta intrebare care contine cuvantul "combini" oh go on e nasol laughing [parerea mea]; o intrebi daca vrea sa fie prietena ta :p! E mai placut.

| jfk explică:

Ce site rolling on the floor cum adresezi o intrebare,, la misto'' cum vin toti sentimentalii si incearca sa iti dea sfaturi rolling on the floor GET A LIFE...