| Anonim_5518 a întrebat:

Daca o fata virgina se excita si in timp ce se excita se face o frecare ``pasarica``ei cu penisul meu ``````ramane ``````? astept cat mai multe mesaje

Răspuns Câştigător
| demon a răspuns:

Off saracul de tine laughing din cate am auzit eu cica ar fi ceva sanse de 1% laughing dar eu sincer nu cred doar no fi prietena ta Sf Maria? oricum nu ai de ce sa iti faci grij happy

7 răspunsuri:
| Cubulets a răspuns:

Pai poate sa mai fie virgina practic.
Dar teoretic sigur nu mai e, pentru ca din moment ce ai avut un contact sexual, sigur nu mai e happy

| DorelSudoru a răspuns:

laughingCati ani ai daca vrei sa faci doar atat? Voi nu va informati inaintelaughing? Nu ramae

| cosmin21 a răspuns:

Du-te si citeste o carte copile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ramane virgina? Da, in aceste clipe se numeste ca a consimtit actul sexual.

| Castiel a răspuns:

Se spune prin teorie, ca la primul contact sexual (nu conteaza de ce fel) numa este virgina, dar practic daca nu o penetreaza nu are nimic
La cazul insarcinare daca motzul penisului tau ia atins sunt sanse 1% dar slabe sanse:-J si daca ramane insarcinata o sa te oftici ca nici macar nu ai facut-o calumealaughing

| annna a răspuns:

Nu ramanehee hee

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate ramane insarcinata daca sperma sau lichid preejaculator de la tine ajung pe vulva ei.