anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o femeie care arata bine curteaza un barbat, el ar mai putea sa-si bata joc de ea(in sens de calomnie)? Ma dau exemplu pe mine, cand am invitat un tip sa iasa cu mine, avand in vedere/minus ca la vremea aceea eram grasuță, neîmbracata elegant si cu o situatie materiala modesta, iar el m-a blocat si a facut caterincă pe seama mea cu amicii lui și altii.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nici o femeie care arata bine nu curteaza un barbat. Chiar daca o fac, urmaresc alte interese, mai ales daca barbatul are o situatie materiala foarte buna. Bineinteles, ca ii atrag prin sex.

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Dacă un bărbat îți dă de înțeles sau chiar îți spune direct că nu-l interesează "atenția" ta, e de preferat să nu insiști.
Chestia cu "niciodată un bărbat nu va respinge o femeie" e nereală și e o mare prostie.

| Plato a răspuns:

Ti-am explicat destul de bine care a fost situatia.

| Emma30555 a răspuns:

Da, nu are legătură cum arăți, un bărbat dacă e frustrat și nu are caracter poate calomnia o femeie, mai ales dacă acea femeie nu l mai vrea, sau nu l place

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femei care aratã bine sa curteze un barbat? Am trait s-o aud si pe asta.
Lasã trecutul in spate, ce s-a intamplat a fost din cauza ca ai oferit tu o invitatie + erau niste cretini.