Nu judecati femeia ea nu are nicio vina pentru ca omul nu este proiectat sa fie monogam oameni buni trezitiva este in adn-ul nostru noi avem sete de cunoastere si explorare
Hai invers
Daca un barbat e casatorit si isi inseala nevasta u cu una apoi cu inca unul si apoi cu inca unul in decurs de 2 ani in ce fel de categorie ati pune-o pe respectiva
barbat mandru de penisul lui, nu? dar femeia e curva, femeia aia violeaza barbati? saraci de ei se plang la mami acum, iti bea lapticul
Poti sa o încadreze la ninfomana, persoana cu probleme psihice, rezbunatoare pentru ca nu ai de unde sa stii ce e in familia ei sau cat o duce capul.
Sunt o grămadă de femei ce fac treaba asta dar o fac pentru ca nu judeca, sau pentru ca organismul lor asa functioneaza.
Dar ca sa iti raspund la înșiruirea ta cred ca 2.
1 clar? Sau 1 clar nu.
Ah, am uitat virgula după clar
E femeie de casa din moment ce se întâlnește cu aia la casa lor (sau o fi la ea acasă ) ca daca de centura câștiga si bani
1. În niciun caz.
2. Asta nici atât.
3. Nu.
E pur și simplu nesimțita, mincinoasa, își bate joc de căsnicie și nu își respecta soțul.
In nici o categorie, nu știu ce e mai bolnav aia că își înșeală soțul sau tu că pui oamenii în categorii.
Vad că ți-au răspuns numai handicapați, care nu au avut și nici nu o să aibă vreo aventura in viața lor cu vreo femeie căsătorită.
Nu vad nici o problema, in a face sex cu alții. O viață are. Atât timp cât se întoarce la el și își continuă familia nu vad nimic ineregula.
Te iei de mine ca pun oamenii in categorii, dar tu ii faci pe cei care au comentat, handicapati.
In fine. daca tie ti se pare Normal ca nevasta-ta sa o arda cu inca 3 pe langa, pe motiv ca doar o viata are. mult succes prietene!
Te-ai referit la persoana a 3-a deci automat nu m-am pus în locul unuia, daca ai o nevasta cat de cat deșteaptă și care tine la tine nu ai sa afli niciodată ce a făcut.
Pai stai un pic...Sotul ala e prost? Cand vede, prima data, sotul ca partenera sa de viata l~a inselat, ii da papucii, adica se despart.
Te-ai gandit ca sotul poate si-o trage si el cu 3 gagici faine tinere si suple
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: