| kidaaa a întrebat:

Daca o femeie face sex anal si barbatul isi da drumul in anusul ei, sperma curge inapoi? Si daca da, poti ramane insarcinata? Va multumesc!

Răspuns Câştigător
identitate
| identitate a răspuns:

La scurt timp dupa ejaculare sperma care in mod normal este densa devine mult mai subtire si se scurge din anus(doar o parte), mai ales ca nu mai ai aceeasi capacitate de a strange muschiul dupa un contact sexual anal.Insa pentru a ajunge in zona vaginului ar trebui sa ramai cu fata in jos si/sau sa continuati raportul sexual si dupa ejaculare. Dar ar trebui sa simti daca se intampla asa ceva si oricum posibilitatea este extrem de redusa.

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu se spala, exista o mica posibilitate ca sperma sa ajunga pe vulva si apoi in vagin. Dar riscul e totusi mic.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Draga mea, doar nu vrei sa-ti curga de acolo budinca aia care se formeaza, daca-ti place lasa-l sa impinga namolul la deal dar numai cu lubrifiant, cu mare blandete (e o zona sensibila, cu riscuri serioase ) si acolo nu se ejaculeaza niciodata. Gaura aia e facuta pentru altceva. Asa ca nu abuza, e bine sa-ti dai seama la timp cand ai nevoie sa faci caca.
( "Ejacularea" este termenul prin care intelegi tu ca "isi da drumul" )

| nicol20 a răspuns:

Stai linistita ca nu ai cum sa ramai insarcinata

| Ea12345 a răspuns:

Gravida nu e sigur.winking

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Daca ajunge sperma in vagin da poti sa ramai

| roxpau a răspuns:

Mai bine nu te risti este suficent o picatura sa ajunga in vagin si poti ramane insarcinata

| usernamemada a răspuns:

Nu pentru ca din fericire pentru tine nu exista un ovar in anusbig grin

| costisefu a răspuns:

Exista un forum care promite multe: www.anal-sex.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, draga, n-ai cum. Sa-ti priasca... Incearca sa nu mai chiulesti la orele de anatomie si multe vei invata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca imediat dupa sex ea face exercitii de stat in cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O intrebare la intrebare, dc e interzis sa iti dai drumu in anusul ei?

| DanyDj a răspuns:

Pai ca sa fii mai ok foloseste niste durex e mai eficient. Si mai ok pentru variatie in vagin decat in anus o sa ai dureri de penis... Parerea mea. Iar legat de intrebare nu are cum sa ramana atata timp cat sunteti atenti ca lichidul tau ajunge in partea cealalta. Dar solutia mea este sa va protejati.

| kidaaa explică:

Nu fac anatomiewinking si mersi de raspunsuri