La scurt timp dupa ejaculare sperma care in mod normal este densa devine mult mai subtire si se scurge din anus(doar o parte), mai ales ca nu mai ai aceeasi capacitate de a strange muschiul dupa un contact sexual anal.Insa pentru a ajunge in zona vaginului ar trebui sa ramai cu fata in jos si/sau sa continuati raportul sexual si dupa ejaculare. Dar ar trebui sa simti daca se intampla asa ceva si oricum posibilitatea este extrem de redusa.
Daca nu se spala, exista o mica posibilitate ca sperma sa ajunga pe vulva si apoi in vagin. Dar riscul e totusi mic.
Draga mea, doar nu vrei sa-ti curga de acolo budinca aia care se formeaza, daca-ti place lasa-l sa impinga namolul la deal dar numai cu lubrifiant, cu mare blandete (e o zona sensibila, cu riscuri serioase ) si acolo nu se ejaculeaza niciodata. Gaura aia e facuta pentru altceva. Asa ca nu abuza, e bine sa-ti dai seama la timp cand ai nevoie sa faci caca.
( "Ejacularea" este termenul prin care intelegi tu ca "isi da drumul" )
Mai bine nu te risti este suficent o picatura sa ajunga in vagin si poti ramane insarcinata
Pai ca sa fii mai ok foloseste niste durex e mai eficient. Si mai ok pentru variatie in vagin decat in anus o sa ai dureri de penis... Parerea mea. Iar legat de intrebare nu are cum sa ramana atata timp cat sunteti atenti ca lichidul tau ajunge in partea cealalta. Dar solutia mea este sa va protejati.