Pe bune?
ai facut-o?
trebuie sa faci test de paternitate.se releva probe de la ambii si apoi se descopera care e.
mama se stie sigur cine e.
Daca face testul de paternitate o sa afle cu siguranta astfel n poate afla.(daca a facut cu 2 barbati sau mai multi in acelasi timp)
Printr-un test de paternitate dupa ce se va naste copilul.
Sau...cum toti au ejaculat in ea.fiecare a donat cate un pic la copil .
asta e o intrebare buna.
mie una imi pare rau de acel copil care va avea 2 sau mai multi tati. oare cum ii va explica acea femeie acelui copil ca ea nu are nici cea mai vaga presimtire e cine este tatal lui?
Dupa ce naste face un test de paternitate si vede cine este tatal. sa nu mai faca sex cu mai multi barbatii fara prezervativ poate lua sida; hepatita; sifilis. asa ca este foarte periculos. doar prin test de paternitate o sa stie cine este tatal.
Pai depinde... a facut cu amandoi odata? Atunci nu iti poti da seama decat prin testul de ADN. Dar daca s-a culcat cu ei in perioade diferite, cu ceva tp intre isi poate da seama dupa intarzierea menstruatiei.
Mai conteaza?
Vezi d-aia a interzis Dumnezeu preacurvia, ca sa nu se ajunga in situatii din astea, sa nu se stie care-s parintii.
Pai se da cu banu sau pe scurt care " Capion " produs de cei 2 va ajunge primul
Marfa ar fi, ambii sa tinteasca unde trebuie si ambii sa aiba "noroc". Chiar ma intreb ce iese, gemeni cu tata diferit? 2 copii cu gene de la ambii tati?
Daca face cu 3 o data, si se termina toti 3 in ea, iti dai seama ca sperma se amesteca si iese un copil al tuturor. Poate testul sa iasa pozitiv la toti 3, 2, 5 sau cati or fi
Sansele sa fie ambi este de 20% fata de unu singur care este de 70%
- 10% ai sanse sa nu ramai insarcinata.
Dar cel mai mult e doar unul dintre ei poate fi tata si va fi cel care are sperma mai rezistenta, adica spermatozoizi se bat intre ei.
Ala cu care seamana copilul, cel mai ieftin.
Sau test ADN, dar si astea se pot insela.Eu zic sa ceri pensie de la ambii. xD
Avorteaza ce dracu mai stai pe ganduri ca altfel cam ntri prin carti de recorduri deochiate am mai pomenit sot cu 2 neveste da n nevasta cu 2 soti
Dai cu banul si vezi daca banul tau trage la ala cu buzunarul mai greu ala e tata, succes!
anonim_4396 întreabă: