| DiannaDi a întrebat:

Daca o femeie iese cu un barbat doua luni, au si contact intim, dar el nu pare foarte interesat de ea, nu o prea cauta dar nici nu o lasa, daca femeia alege sa se retragă din viata lui si sa rupă legatura, exista sansa ca Barbarul sa ii simta lipsa si sa realizeze ca tine la ea, dupa ce o pierde? Si sa o caute? Sa se intoarca roata?

Răspuns Câştigător
| Aditu94 a răspuns:

Daca nu pare prea interesat de ea inseamna ca a vrajito ca sa ii pice in plasa, sa isi satisfaca nevoile carnale. dupa ce si-a implinit dorinta, interesul pentru tine a disparut ..sansa ca el sa simta abenta prezenta ta..ar fii cand toate lau ocolit si tu ramai ultima rezerva..la care poate apela. daca a pierdut-o.o cauta degeaba..pentru ca ea cand plangea.el radea..acum cand tu ai primit o sansa la fericire langa alt barbat ce te face fericita cu adevarat plange el.dar plange degeaba.ce nu pretuim la timp, mai tarziu regretam.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Roata nu se va intoarce, asta cu certitudine, fiindca un barbat care nu simte atractie pentru o femeie, chiar daca ea insista probabil ca i-o face odata sau de doua ori, dupa care o paraseste definitiv.
Iarta-ma dar trebuie sa fii ori disperata ori proasta, sa plangi dupa un asemenea specimen, care te foloseste ca wc public si pai te paraseste.

| OldSoul a răspuns:

Daca atasamentul ala nu exista de prima data, nu va exista nici dupa o despartire.
Daca o sa revina, o sa revina pentru ca observa schimbarea ei de comportament, si revine cumva din curiozitate.
De indata ce observa ca nu s-a schimbat nimic, va pleca din nou.

| sofisis a răspuns:

O sa te caute, da. Dar nu iti imagina ca daca dispari pica in limba dupa tine. Nu. O sa te caute doar ca sa isi demonstreze siesi ca poate face ce vrea din tine.

| DiannaDi explică (pentru sofisis):

Nu si-a gasit persoana potrivita

| Crackman a răspuns:

? cateodata fetele sunt asa de credule.
Dispari si daca te cauta ( la modul sa te caute nu doar un tel si dupa intrii in aceeasi rutina ) este posibil nu te cauta e clar ca si a indeplinit treaba

| anonimuIl a răspuns:

Nu. Bărbatul care procedează așa și nu mai caută o femeie cu care s-a și culcat mai are pe cineva.

| DiannaDi explică (pentru anonimuIl):

Pai m-a cautat si dupa… doar ca imi scrie putin zilnic

| anonimuIl a răspuns (pentru DiannaDi):

Nu știu ce relație ai tu dar eu mă refer la alt tip de relații.

| anonimuIl a răspuns:

Un bărbat poate să fie și cu 3 și să nu știe nici una că nu e singur.