Presupun că nu.
Se parfumează pentru o stare de bine personală.
Dacă ar vrea să iasă în evidență în fața unui bărbat, ar veni dezbrăcată.
Nu știu chiar nu știu
Poate se parfumează ca așa vre ia pur și simplu nu văd probleme nicar ieri in asta și nici nu văd de ce ar fi o probleme ca se parfumează
Categoric nu! Doar inseamna ca este o femeie curata si cocheta care se respecta pe ea insasi.
Eu am intotdeauna mai multe parfumuri si zilnic ma dau cu alt parfum.
Este o pasiune de-a mea sa folosesc alt parfum zilnic si am facut-o intotdeauna asta, indiferent ca ma duceam zilnic la birou, sau ma duceam in weekend la petreceri.
Parfumarea nu o facem pentru a atrage un barbat ci pentru a arata lumii ca ne respectam pe noi insine si ne pretuim corpul taratandu-l cat mai bine.
Stiu ca-n ziua de azi inca sunt oameni care se spala saptamanal si unii care cred ca parfumul il folosesc numai cei bogati, dar sa-mi fie cu ieratare, de vreo 50 de ani incoce se face educatie serioasa in scoli si bunul simt iti spune ca trebuei sa te speli zilnic si sa mirosi a curat macar, daca nu-ti permiti un spray parfumat, sau un parfum mai bun.
Salut! Nu neapărat, sau categoric, nu! E doar pentru că îi place să miroase bine și frumos. Nu are de-a face cu bărbații. Funda?
Spalat(a), parfumat(a), imbracat(a) frumos - sunt niste nevoi normale, care iti dau o stare de bine. Ce nu a observat lumea, e ca tu ai subliniat "foarte". Atunci cand e ceva excesiv, inseamna ca ori nu si-a dat seama ca a dat prea mult de data asta ( simplu accident), ori intr-adevar a urmarit ceva - dar de obicei ce e prea mult, strica
Da! CALR! Sigur are fantezii sexuale cu tine in fiecare zi daca se da cu parfum! E o certitudine!
Mutubal întreabă: