Este normal. Si eu am simtit la fel la inceput si pe parcursul relatiei. Asta de obicei inseamna iubire si nu atractie fizica.
Atractia fizica (cheful de sex) o sa vina cu timpul cand o sa te saruti pasional cu ea s-a.m.d.
Cu timpul va aparea si monotonia si probabil te vei plictisi de ea (e un mod mai dur spus dar asta e adevarul) si ca sa mentii relatia va trebuie sa va gasiti amandoi obiceiuri comune sau prin sex sau prin diferite proiecte / hobby-uri.
Depinde si de varsta voastra. Daca aveti si o varsta frageda, va recomand sa nu va faceti deja viziuni cum o sa va casatoriti sau sa aveti copii sau chestii de genul.
Nu te implica inca cu sufletul pana cand nu te asiguri ca si ea face acest lucru sau o sa se plictiseasca de tine sau o sa isi dea seama ca nu esti ceea ce vrea ea si daca o sa te paraseasca si o lasi sa devina "totul pentru tine" o sa regreti pentru ca atunci cand va pleca, o sa te doara
Iti zic doar sa nu faci aceeasi greseli ca ale mele. De obicei ceea ce simti tu am simtit si eu si asta duce la lucruri foarte nasoale In sensul in care esti in stare sa faci orice pentru ea dar probabil ea nu stiu daca ar face orice pentru tine.
Ideea este ca va dau un sfat la toti, nu va aruncati in relatii. Asta e greseala din ziua de azi. Asteptati ca aveti tot timpul sa va cunoasteti si luati-o incet. In caz ca ceva nu merge bine, o sa fie mai usor de separat. Daca te lipesti imediat, e cam greu sa te separi fara sa te rupi.
In fine, lasand metaforele mele, sper ca ai inteles ideea scuze daca am mai deviat de la subiect
Succes!
Nu stiu ce sa zic...cand iubesti pe cineva il doresti la fel de mult. Poate consideri ca e prea devreme pentru acest pas sau o iubesti in mod platonic idealizand relatia voastra. Ma gandesc ca nu esti asexual ci pur si simplu nu te momentul oportun sa intretii relatii intime. Daca o iubesti asa mult ma gandesc ca simti si atractie fizica fata de ea. Tu stii care e motivul reticentei tale sexuale pentru ea.
Da, te înțeleg dar cum adică? A, in sensul sa nu o rănești sau sa o doara? Mnu, daca e plăcere nu contează după.
O sa vina și timpul ăla dar fi mai romantic, cred că i-ar placea, bine nu acum poate dar chef daaa))))
Protecție și grija
Mia mai dat semne si am facut dar nu-mi prea place la nebunie daca ma înțelegi