| Anomim2025 a întrebat:

Dacă o profesoară v-ar propune subtil să faceți sex la ea acasă ca să treceți examenul ați accepta?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Asta da dilemă morală. Am avut fantezii cu două profesoare pe când eram elev, una de română și una de franceză.
Cu cea de franceză am făcut pregătire într-a 11-a. Am dat simulare împreună cu cei de a 12-a că nu prea erau elevi buni la noi la franceză. Și trebuia să vină nu știu ce comisie, au venit profesori din cam toate școlile din oraș, dar și de la ''județ''. M-am descurcat bine. Dar am și repetat o groază. Știam unde stă, am mers la un moment dat împreună pe același drum. Dar nu mi-a trecut prin cap să încerc ceva. Ce să vrea ea cu mine, care pe lângă că eram neexperimentat eram și al naibii de timid.
Cu profa de română a fost odată o fază tare. Eram în prima bancă și ea vorbea cu altă profă. Începuse ora dar venise aia nu știu ce să îi zică. Și cumva nu știu m-am excitat, aveam o erecție de zile mari și o sorbeam din priviri, se și îmbrăcase super mișto, avea roșu pe ea și asta m-a trezit la viață maxim. La un moment dat cred că s-a prins că s-a uitat cumva altfel la mine vreo două secunde și a zâmbit cumva parcă zicându-mi din ochi înțelegător și părintește că s-a prins după care a continuat să vorbească cu profa cealaltă. Probabil oi fi scăpat și vreun suspin.
Ar mai fi una de biologie dar nu prea se pune că am făcut ore cu ea doar de vreo două ori, îi ținea locul profei noastre. A fost ceva doar de moment. Foarte amuzant a fost că am aflat unde stă prin hazard. Jucam hoții și vardiștii cu colegii de clasă chiar în pauza dinainte să avem oră cu ea. La un moment dat mă bag într-un gang și urc într-o scară de bloc. Ajuns la etajul doi mă opresc și îmi trag suflul. Când colo se deschide ușa din fața mea și iese ea. Îmi zice: dar tu nu ai oră acum cu mine? Zic ba da. Și am mers cu ea spre școală umăr la umăr povestind diverse până am ajuns la clasă.
Nu cred că aș fi acceptat în condițiile astea. Sau mă rog așa îmi place să cred. Dar dacă ar fi vrut să mă recompenseze pentru situația bună școlară și mai ales de la materia ei vreuna din ele n-aș fi spus nu.
Culmea, apoi am fost într-o relație cu o profesoară de franceză și am avut-o la pat deci fantezia e pe jumătate realizată.

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Pai tu n-ai accepta si fara micul favor, mai ales daca ar avea un aspect fizic ok?!

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| sofisis a răspuns:

Nu. Logic ca nu. M-as fi culcat cu un profesor daca mi-ar fi placut de el. Nu pentru note

| SG1995 a răspuns:

Da si nu, nu as accepta sa fac sex cu ea pentru note, dar as accepta partida, o fi eu tocilar de fel dar prefer sa stiu ca am trecut examenul pe nasul meu nu pe curul profei. Daca o profa ti-a cerut asta ar fi pacat sa nu accepti, dar dupa nu da ciocul ca ti-ai tras-o cu ea, daca nu vrei un chin pe cap.

| Caro34 a răspuns:

NU, pentru nimic in lume, chiar daca ar fi cea mai tare din lume! Ea trebuie sa-si caute pe cineva pentru varsta ei si sa inteleaga ca un elev nu ar face-o fericita ci i-ar aduce numai probleme! Apoi unde-i deontologia profesiei? Ar insemna sa profite de un suflet slab, iar asta e: pur egoism, prostie curata, lipsa de profesionalism etc. Numai bine!

| HadesSs a răspuns:

Am visat la asa ceva cand eram in liceu laughing

| sweetangels a răspuns:

Ce profesoara serioasa ar propune asa ceva? La ce scoala inveti? Sau e doar o fantezie de-a ta...

| cyupaku a răspuns:

Asta da josnicie profesorala, daca s-a intamplat

| FlappyXXX a răspuns:

Dacă patria ți-o cere. laughing

| Cristian0561 a răspuns:

Daca ar arata foarte, foarte bine, da, nici nu mai invat pentru examen rolling on the floor

| VasileMarian2309856 a răspuns:

Care este partea rea?

| DGanshirt a răspuns:

DA si NU... eu zic mai bine invata :happy