| jedi a întrebat:

Daca o sa fac prea mult sex o sa ejaculez mai greu? Si daca da care ar fi numarul de contacte sexuale de la care as incepe sa ejaculez tot mai greu? Ca nu vreau sa ajung ca celalalt care ii ia cate 4 ore sa ejaculezelaughing)

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Esti criminallaughing. Nu o sa trebuiasca sa rupi 3 paturi pentru 'oleaca de sperma', stai calm. Daca acum actul sexual e pe placul amandurora, asta e important. Nu e nevoie sa te abtii de la cele 10 (!) partide de sex zilnic cu gandul ca peste 10 ani vei ejacula greu. Nu se va intampla.

17 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Experimentand, iti cresti controlul. Nu se intampla ceva fizic care sa duca la o ejaculare mai rapida sau mai tarzie. Daca faci sex zilnic, timp de 10 ani, nu inseamna ca o sa rezisti fara sa ejaculezi 10 ore incontinuu. Uneori se intampla mai repede, alteori mai tarziu, in functie de cat esti de excitat. Cand nu faci sex mai multa vreme, te poti excita mai repede si ejacula mai repede. Dar nu e o regula. Incearca sa rasfoiesti tantra yoga, sunt cateva exercitii de facut pentru lungirea preludiului si intarzierea ejacularii.

| Zoombe3 a răspuns:

Spui ca nu vrei sa ajungi ca cel caruia ii ia 4 ore sa ejaculeze. Nu inteleg, adica vrei sa fii foarte rapid? in cazul asta inseamna ca nu prea o sa ai succes la femei, tocmai asta e faza, contactul sexual sa dureze cat mai mult, si mai mult de 4 ore oricum nu poti ca ai nevoie de conditie fizica. Cat despre numarul de contacte de la care tu ejaculezi mai greu, nu le poti afla decat tu, experimentand.

| jedi explică:

Ma refeream daca acum ejaculez normal [conform excitarii si bunei dispozitii, circa in 15-20 de minute de la inceperea contactului sexual]. in timp de nu stiu cati ani o sa ejaculez mai tarziu? adica nu in 15-20 de minute ci in 2 ore? vreau sa zic ca cu timpul devin mai "greu de excitat" sau mai "mosneag"?laughing)). eu acum pot sa zic ca ejaculez ok si pe placul meu si al partenerei. nu stiu cum o sa se schimbe asta si in cat timp si de ce. si "psiholoaga" am citit chestii din alea dar ma pot abtine super usor si fara sa fi citit. e doar o chestie de minte. te gandesti la altceva si alte chestii. [ca sa o satisfaci indeajuns pe partenera desigur]. intrebarea mea era daca fac de 10 ori sex pe zi. in 10 ani. o sa ejaculez mai tarziu? adica mai greu? o sa-mi trebuiasca sa rup trei paturi ca sa scot oleaca de sperma? laughing

| jani a răspuns:

Dar intai...intreaba_te daca mai traiesti 10 ani... daca vine sfarsitu lumii? daca acum e totul ok...profita la maxim...nu se stie ce aduce ziua de maine

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca sinteti amindoi fericiti, ce-ti mai faci probleme? A poate vrei sa-ncerci cu trei simultan si nu stii daca faci fata sa le multumesti pe toate rolling on the floor

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Repet: Trebuie pus accentul pe CALITATEA actului, pe tandrete, comunicare, impartasire, bucuria acestora, si postludiu corespunzator, nu pe nr de contacte, sau ejaculari! Daca nu ai sa tii cont de astea, vei regeta la un moment dat, si-ti vei gasi tot mai greu pe cineva care sa nu le doreasca! Si nu uita sa te - O - protejezi, cu PREZERVATIV! - intotdeauna! + Igiena la maxim!

| want2bMajestic a răspuns:

Nu ai un termen fix... adica reglarea se face intr-un timp nume si depind d persoana.

| jedi explică:

RE: "PsihoSex". anticonceptionalele nu sunt bune?laughing sau controlul whistling. adica si prezervative dar mai rar ca nu simt nimic cu chestia aia de guma. e ca si cum m`as masturbastraight face. si eu nu am degand sa fac sex cu 10 femei ca sa trebuiasca sa ma protejez de boli. eu fac doar cu a mea care e sanatoasa si mnda o sa mai trecem si pe la un ginecolog sa fim si mai siguri. asa ca. am sa folosesc anticonceptionalele pana o sa vrem sa facem un copil
big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu prima data este mai intens si baietii ejaculeaza mai repede dar de la a 3 oara deja dureaza mai mult pentru ca nu mai este excitat la maxim ca prima sau a 2 oara,

| bidepa a răspuns:

Deci da intr-adevar daca ai mai multe contacte sexuale unu dupa altul da te termini mai greu.cu cat o faci de mai multe ori cu atat te termini mai greu

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar ai sa fii uscat pe la 40, 50 de ani laughing

Alte răspunsuri