| daly a întrebat:

Daca p 29 iulie mi s-a terminat stopu si p 31 am facut sex neprotejat dar iubitul a avut grija exista vreo sansa d a ramane insarcinata?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, exista un risc destul de mare. Conteaza mult a cata zi a ciclului menstrual erai, numarand din prima zi de sangerare. Riscul e minim in primele 5 zile si creste apoi, pentru a fi maxim dupa ziua 10.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, este posibil sa ramai insarcinata. De ce nu v-ati protejat? Stii cate boli e posibil sa iei in timpul unui act sexual? V-ati facut analizele ITS inainte sa faceti asta?

| Elena1234456 a răspuns:

Eu cred ca exista... mai bine faci un test de sarcina ca sa dormi linistita.

| denisa_4752 a răspuns:

Daca prietenul tau nu a ejaculat inauntrul tau, atunci nu cred ca esti insarcinatabig grinfa un test pentru siguranta! bafta

| Simonaa5 a răspuns:

90%nu esti dar cel mai bine e sa faci un test de sarcinawinking

| iuliana21 a răspuns:

De 10%.parerea mea e k nu estihappy. dar doar facand un test vei fi sigura si linistita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca ejaculare nu a fost in interiorul tau, exista o probabilitate. Dar nu este de regula.Perioada fertila la femeie este cuprinsa intre 5 zile inainte de ovulatie si 2 zile dupa ovulatie. Ovulatia este calculata la jumatatea perioadei unui ciclu menstrual.

| seful a răspuns:

Buna draga...eu cred ca 99% nu o sa ai probleme .si sti de ce? pentru ca inainte si dupa stop cu 8 zile sunt sanse cam 10-15% sa ramai. dar dupa stop si mai putine, pentru ca dupa 8 zile se incepe perioada de ovulatie dupa toate calculele stintifice si nu ai de ce sa te temi ziik eu. dar totusi fa-ti uhn test sa fi sigura...:*