Nu cred ca ai putea face tu ceva, sunt parintii ei, ar trebui sa ii propui sa discute cu ei si sa le explice mai bine situatia
Bafta!
Nici eu daca as fi in locul lor nu mi-as lasa fiica sa umble cu un incult... fara suparare dar se zice:``daca parintii prietenei mele nu o lasa sa aiba o relatie cu mine eu ce pot face?``
Din păcate nu poți face prea multe. Poate doar sa le demonstrezi ca o iubești pe fiica acestora cu adevarat și ca ești un băiat bun care nu o va face sa sufere
sau dacă îți place de fata respectiva atât de tare ai putea sa o aștepți pana când părintii ei sunt de acord ca ea sa aibă o relație
.
Nu cred ca poti face ceva. Poti doar sa ii demontrezi ei si lor ca o iubesti pe fata respectiva.
Cred si eu ca nu o lasa cu un analfabet ca tine fara scoala. Parinti LA prietena mea? Tu esti crescut in canal sau esti analfabet. Corect este: Parintii prietenei mele. Poate ca dupa ce mai inveti carte o vor lasa sa aiba o relatie cu tine. Daca nu te lasa cauta si tu alta, ce e asa greu? Si asa in Romania sunt 2 femei la barbat.